Connect with us

Life Style

Mircea Radu în locul lui Mândruţă la pupitrul Observatorului

Published

on

Reclame

Scandalul cu „amanta” lui Mandruta va aduce schimbari in cadrul Observatorului de la Antena 1.

Daca nevasta acestuia a trecut cu vederea cele intamplate, conducerea Observatorului a luat decizia sa-l schimbe pe Lucian . In locul sau se zvoneste ca ar veni „trubadurul” Mircea Radu care se afla pe tusa de mai bine  de cateva luni.

Potrivit unor informaţii publicate ieri de presa mondenă, imaginile surprinse de paparazzi, în care ştiristul familist apărea alături de o tânără blondă, prezentată ca fiindu-i amantă, i-au determinat pe cei de la Antena 1 să reevalueze statutul acestuia în cadrul companiei.

Lucian Mandruta ar putea sa schimbe macazul la Antena 3.

Potrivit unor surse din presa de scandal Mandruta ar putea fi schimbat la Antena 3 impreuna cu colega lui. Contactat de EVZ, Lucian Mândruţă, care a prezentat, luni seară, primul său „Observator” de după vacanţa de iarnă, spune că soţia l-a iertat pentru orice greşeală, însă a evitat să explice dacă scandalul i-ar putea provoca probleme la serviciu.

Întrebat dacă este posibil să fie mutat la Antena 3, Mândruţă a spus sec „nu am fost informat”. Este posibil ca adevărata greşeală a lui Lucian Mândruţă să fi fost, până la urmă, faptul că a decis să facă mărturisiri publice cu ceva vreme înainte de apariţia fotografiilor.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending