Connect with us

Campanie TV

Mircea Radu, Mihai Rădulescu şi Moise Guran au oferit flori de 8 Martie

Redactia Radar de Media

Published

on

Mircea Radu, care se pregăteşte să prezinte Jurnalul TVR începând de săptămâna viitoare, alături de Mihai Rădulescu, moderator al dezbaterilor Jurnal plus, şi de Moise Guran, realizatorul Orei de business au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor de 8 Martie.

Cei trei au fost la Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu” şi în redacţiile câtorva publicaţii şi posturi de radio, unde au împărţit doamnelor flori şi urări de o primăvară frumoasă. „M-am bucurat să ofer flori astăzi, de 8 Martie, în egală măsură în care m-am bucurat să anunţ schimbările care vor avea loc la Jurnalul TVR, din 15 martie”, a declarat Mircea Radu.

Noul format al Jurnalului TVR va cuprinde o oră de ştiri, urmată de o oră de dezbateri privind cele mai importante evenimente ale zilei. Dacă Mircea Radu se va afla la pupitrul ştirilor, dezbaterile vor fi moderate, alternativ, de Mihai Constantin, Mihai Rădulescu şi Alina Stancu. Jurnalul TVR va fi difuzat simultan pe TVR 1 şi TVR INFO, de la 7 fără 7, seara.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending