Connect with us

ALL MEDIA

Mircea Radu propune competitia anilor ’50 si 70′ cu britanicii Christie şi italianul Tony Dallara, in premiera la InTrecerea Anilor

Published

on

 

Mircea Radu are din nou pregătite momente emoţionante pentru telespectatorii emisiunii ÎnTrecerea anilor: britanicii Christie şi italianul Tony Dallara vă reamintesc hituri celebre ale anilor ’50 şi ’70, perioade care intră în competiţia din 15 ianuarie.

Actriţa, compozitoarea şi interpreta de muzică uşoară Corina Chiriac, gimnastul Dan Grecu, canoistul Leon Rotman, actorul şi regizorul Sergiu Nicolaescu, interpretul Cornel Constantiniu, clownul Siminică vă dau întâlnire la cea de-a opta ediţie a ÎnTrecerii anilor. Momentele de remember pentru îndrăgitele Ioana Radu şi Maria Lătăreţu sunt suţinute, la această ediţie, de Cristina Gheorghiu şi Maria Buză.

Britanicii de la Christie, trupă formată la sfârşitul anilor ‘60, lansau în 1970 hitul „Yellow River”, care a ocupat primul loc în topurile din Marea Britanie şi din alte 26 de ţări. O altă piesă de succes a fost „San Bernadino”, ce a dominat topurile din Germania şi Marea Britanie. Ambele melodii pot fi ascultate în interpretarea celor de la Christie la ÎnTrecerea anilor din 15 ianuarie. „Primul lucru care îmi vine în minte atunci când mă gândesc la anii ’70 sunt patofii înalţi cu platformă, pantalonii mulaţi şi foarte ciudaţi, pe care acum nu i-aş mai purta!”, mărturiseşte solistul. Cea mai mare distracţie a lui era când pleca în turnee unde, îşi aminteşte, erau îmbinate lucrurile pe care le adora cel mai mult: muzica şi foarte multe fete!
Tony Dallara este pseudonimul lui Antonio Lardera. În 1959 a devenit faimos cu piesa „Come Prima”, melodie pe care o va interpreta şi la ÎnTrecerea anilor, alături de o altă piesă cunoscută, „Ti diro”. Tony Dallara a mărturisit că anii ’50 sunt cei mai frumoşi ani pentru că atunci şi-a lansat melodiile, dar şi din punctul de vedere al atitudinii femeilor de pe atunci. „Pe vremea aceea, fetele erau mult mai feminine şi aveau foarte multă demnitate, nu se lăsau uşor… Era foarte dificil să ai şi o singură femeie, dar mai multe… Acum totul este foarte uşor şi posibil!” declară Tony Dallara.

Întrebat de Mircea Radu de ce a intrat în politică, mai ales că întreaga lui carieră de actor şi regizor, a fost una de real succes, Sergiu Nicolaescu a răspuns că Revoluţia l-a împins la asta. „Îmi pare rău, acum privind înapoi, că am intrat în politică!”, mărturiseşte regizorul. Recunoaşte că s-a distrat până în momentul în care s-a dedicat în totalitate filmului, pe care l-a tratat cu imensă pasiune şi seriozitate. În timpul facultăţii dansa pe băncile clasei, considerându-se un mare amator de dansuri pe atunci.

Tot la ÎnTrecerea anilor, Sergiu Nicolaescu face o altă dezvăluire incendiară, atunci când Mircea Radu îl întreabă dacă este adevărat că o actriţă, pentru a obţine un rol, trebuia să treacă mai întâi prin trei paturi: al regizorului, al producătorului şi al actorului din rolul principal…

Maria Buză asigură, la ediţia din 15 ianuarie, un cover după o melodie a Mariei Lătăreţu şi a afirmat că adoră muzica anilor ’50. Atunci, după părerea ei, au apărut marii artişti din muzică, dar şi din lumea filmului. „Este o similaritate între Maria Lătăreţu şi mine, nu numai prin faptul că poartă acelaşi nume, dar şi prin faptul că fiecare dintre noi s-a căsătorit cu un violonist!”, spune Maria Buză. Ea a mărturisit că îşi mai doreşte un singur lucru: să sfârşească la fel ca şi ea: adică pe scenă!

Leon Rotman a venit la ÎnTrecerea anilor cu pagaia care i-a adus medalia de la Roma. Încă visează să mai practice sportul acesta, ba chiar să-i învingă pe cei tineri. În perioada aceea se angajase ca strungar, iar timpul liber însemna tot muncă pentru el, exceptând ziua de sâmbată. Atunci mergea la o sala de dans, un fel de discotecă, unde petrecea până dimineaţa dansând fără oprire tango.
În anii ’70, Corina Chiriac avea 18 ani şi organiza petreceri, alungându-şi părinţii în vizită la alţi părinţi, având astfel casa la dispoziţie pentru party. Înainte de petreceri, făcea platouri cu mâncare; toată lumea adoră lichiorul de ou făcut de ea. Un lucru pe care şi-l mai aminteşte din acea perioadă este că adora să poarte balerini.

Clownului Siminică i-ar plăcea să retrăiască anii ’70 datorită spectacolelor pe care le susţinea în Praga şi nu numai. A dezvăluit că a fost foarte greu să fii “Siminică”, dar i-a plăcut. Îşi aduce aminte că, într-unul din spectacolele de pe atunci, interpreta un personaj turc, iar în timpul actului, fiind bătut pe umăr, s-a întors, descoperind stupefiat că cel care îl bătea era, de fapt, un urs!

Altă întâmplare hazlie: în timpul unui spectacol, un cimpanzeu a sărit în cârca lui, lovindu-l foarte puternic. Spectatorii au crezut că este o luptă fictivă între el şi cimpanzeu, lucru care a făcut ca publicul să savureze din plin acest „moment de umor autentic”.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu pusă sub învinuire pentru deţinerea de substanţe interzise! Ce spune TVR?

Published

on

 

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu (TVR) și fostul ei iubit, prezentatorul TV Claudiu Popa (Realitatea TV), au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului, informeaza Libertatea

Totul s-a petrecut pe 11 august, la Festivalul Summer Well din localitatea ilfoveană Buftea. Era chiar a doua zi după protestul diasporei din Piaţa Victoriei, când sute de protestatari şi jandarmi au fost răniţi în urma confruntărilor violente.

Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, tatăl copilului său, au fost prinsi cu tigari de canabis la evenimentul muzica. Mai multe detalii pe libertatea.ro .

 

Precizări TVR

Ca urmare a solicitărilor primite din partea mass media referitoare la situatia Emmei Zeicescu, realizator TV, SRTv face următoarele precizări:

–              Societatea Română de Televiziune nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce priveşte persoana doamnei Emma Zeicescu;

–              Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;

–              SRTv a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat;

–              SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Carmen Dumitrescu, jurnalistă: „Am cunoscut-o pe Viorica Dăncilă ca pe o persoană abilă, nu una proastă”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Carmen Dumitrescu, jurnalistă, scriitoare și co-fondatoare a publicației locale Liber în Teleorman, a fost invitata lui Cătălin Striblea în cadrul emisiunii sale de interviuri online, pe pagina de Facebook Digi FM, și ON-Air, în fiecare duminică, pe Digi FM. 

Carmen este jurnalista din Teleorman căreia nu îi este frică să sape după informații despre Liviu Dragnea, PSD și orice ține de politică, chiar dacă primește amenințări.

„Am primit telefoane asumate cu amenințări. <<Potolește-te că nu știi ce o să ți se întâmple>>. Mă sună deputați PSD. M-a sunat după alegerile din 2016, noaptea, un deputat PSD care mi-a transmis să mă potolesc, m-a amenințat fizic, m-a înjurat. Eu nu mă tem de ei, nu au forța să îmi facă nimic. Mi se par scârbos ce fac ei. Lucrurile s-au dus spre bine acum pentru că am început să am colaborări cu presa centrală, deși au fost momente când nu aveam nici bani de pâine. Voi continua până se va termina toată lupta asta.”, a spus ea.

Având în vedere că este din Teleorman și locuiește acolo, Cătălin Striblea a întrebat-o de ce crede că Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, nu a fost la nuna fiului lor.

„Nu are cum să fie o explicație pe o problemă personală. După părerea mea, motivul a fost dosarul angajărilor fictive. Acolo, Bombonica Dragnea a plătit prejudiciul și a mărturisit, ceea ce a contat extrem de mult pentru judecători. Iar cum Liviu Dragnea este o persoană răzbunătoare, probabil că i-a interzis prezența.”, crede Carmen Dumitrescu.

Jurnalista a povestit și faptul că o cunoaște de mult timp pe Viorica Dăncilă și că era un cu totul alt om la momentul respectiv.

„O cunosc pe doamna Viorica Dăncilă de foarte mulți ani. Ea avea grijă ca relația PSD-ului cu presa să fie una foarte bună. Mi-o amintesc ca pe un om la care jurnaliștii se duceau să bea o cafea la ea acasă, cu care ei ieșeau la masă. Mi-o amintesc ca pe o persoană abilă, nu ca pe una proastă. Cred că cumva este și un joc de teatru. Cu siguranță nu e omul pe care îl vedeți la televizor. În schimb, Carmen Dan mi-a făcut o surpriză, pentru că nu părea atât de abilă. Eu cu ea am avut un conflict. Eu am scris despre ea că a fost numită subprefect pentru că este o persoană cu moravuri ușoare care a avut relații nepotrivite cu oameni din partid. Am avut nevoie la un moment dat de niște acte de la prefectură, pe care ea mi le putea da. M-a așteptat la ea la birou, foarte amabilă, mi-a dat actele de care aveam nevoie. Și mi-a spus că nu m-a dat în judecată după articolul respective, pentru că știa că va veni o zi în care voi avea nevoie de ceva de la ea. Și m-am simțit un pic prost. Dar apoi mi-am dat seama că ea doar își cultiva relațiile bune cu presa. Viorica Dăncilă e una dintre puținele femei din partid care a ajuns unde e acum pe propriile puteri. A muncit foarte mult, a lipit inclusive afișe pe stâlpi. Ea crede că a ajuns în Parlamentul European datorită lui Liviu Dragnea, de aceea îi e atât de loială. Ea nu îl va trăda niciodată.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle părerea lui Carmen Dumitrescu despre Liviu Dragnea și să îi facă un portret pe baza ascensiunii sale politice.

„La bază, Liviu Dragnea făcea contrabandă cu cauciucuri. I-a vândut lui Băsescu cauciucuri pentru Volkswagen. E inginer de profesie. Făcea comerț cu amănuntul. Cumpăra produse din Bulgaria și le vindea în România. A fost cel mai tânăr prefect al județului Teleorman. Circulă niște zvonuri cum că ascensiunea lui în politică se datorează lui Petre Roman și Mioarei Roman, cu care a dezoltat relații personale. Eu vreau să cred că de acum încolo vorbim despre declinul lui. Dar obiectiv, în mod evident, după referendum, Dragnea a ieșit șifonat. Suntem în perioada de declin, are o perioadă în care nu mai calculat și organizat, se vede o disperare. E o atitudine la polul opus, are gesturi necalculate, declarații rupte de realitate. Din fericire pentru el, are niște consilieri buni.”

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de televiziune TVR 3 aniverseaza 10 ani de existenta!

Published

on

 

Este vorba despre un program aniversar realizat în multiplex – Studioul Bucureşti cu toate Studiourile Teritoriale ale Televiziunii Române (TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Tg. Mureş, TVR Moldova).

Gazda evenimentului va fi Marius Constantinescu – cel care va modera discuţiile cu invitaţii fiecărui studio: oameni de televiziune, realizatori, artişti valoroşi din fiecare zonă a ţării. Publicul TVR 3 va avea ocazia ca acum, la ceas aniversar, să treacă „în spatele camerelor de filmat” şi să îi cunoască pe producătorii şi realizatorii celor mai importante programe difuzate de acest post cu profil unic în ţară.

Astfel, în studioul din Bucureşti vor fi prezenţi atât Mura Frânculescu – primul director care acum 10 ani a „apăsat butonul” startului de emisie la TVR 3, cât şi Mircea Neacşa, cel care, de mai bine de patru ani coordonează întreaga activitate a postului. Alături de ei,în studioul din Bucureşti, vor fi prezenţi prezentatorii sau producătorii emisiunilor Drumul lui Leşe, Cântec şi poveste, Arte, carte şi capricii, Mic dejun cu un campion, Regatul sălbatic, ai transmisiunilor de la Festivalul Haricleea Darcle şi Festivalul Enescu, producătorul serialului Deportaţii.

Studiourile teritoriale care aduc în programul TVR 3 cele mai bune producţii proprii şi cele mai interesante ştiri din toate colţurile ţării vor participa şi ele la acest eveniment aniversar cu reprezentanţi ai echipei dar şi cu artişti reprezentativi. Astfel, echipa  TVR Timişoara ne propune să sărbătorim alături de două doamne ale cântecului popular: Felicia Stoian şi Doriana Talpeş, iar echipa TVR Cluj ne va reaminti principalele proiecte culturale şi ale minorităţilor. Din sudul ţării, TVR Craiova ne aduce cântecele interpretate de Niculina Stoican, în timp echipa TVR Târgu Mureş o are ca invitată în studio pe îndrăgita Veta Biriş. De la acest eveniment aniversar nu puteau lipsi cele două posturi din estul ţării: TVR Iaşi şi TVR Moldova – care ne vor prezenta pe realizatorii celor mai bune emisiuni şi vor aduce momente artistice de excepţie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending