Connect with us

Emisiuni

Mircea Radu si Fuego, invitatii de gala ai Iulianei Tudor la ”O data-n viata”

Published

on

Jurnalistul TVR este invitatul Iulianei Tudor, alături de Fuego şi Alina Sorescu, joi, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+ Mircea Radu, Fuego şi Alina Sorescu sunt invitaţii Iulianei Tudor din această săptămână la O dată-n viaţă.

Emisiunea de joi seară, difuzată la TVR 1 şi online, pe TVR+, promite să aducă numeroase momente emoţionante telespectatorilor, pe lângă muzica de calitate şi umorul care nu poate lipsi dintr-o emisiune de divertisment.

Susţinătorii celor trei concurenţi sunt Viorica Macovei – cea care va face echipă cu Mircea Radu pentru a reprezenta Moldova, Floarea Calotă – aliata de joi seară a lui Fuego, alături de care acesta va susţine „cauza” Teleormanului, respectiv Cornelia şi Lupu Rednic, o echipă de maramureşeni bine închegată, care o va sprijini pe Alina Sorescu.

Dacă Fuego şi Alina Sorescu sunt doi obişnuiţi ai scenei, pentru Mircea Radu statutul de interpret de folclor este ceva ce se întâmplă… o dată-n viaţă. Cu toate acestea, prezentatorul Telejurnalului de weekend de la TVR 1 aşteaptă cu nerăbdare seara de joi:

„Am amintiri plăcute de când am colaborat cu Iuliana la programul de divertisment de Revelion de acum doi ani. Aşadar, îmi face plăcere să particip la emisiunea ei şi să cânt folclor alături de doamna Viorica Macovei”, declară Mircea Radu.

Acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari” din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, iar dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, dar şi a trupei de balet condusă de Ioana Macarie.

O dată-n viaţă, unul dintre cele mai populare show-uri din România poate fi văzut, din această toamnă, joia, la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. În privinţa conţinutului, formatul păstrează reţeta originală, dar aduce şi câteva rubrici noi.

În acest sezon, trei tineri debutanţi au şansa – poate unică – de a cânta în duet cu vedetele populare pe care le admiră. Nu lipsesc nici momentele de umor cu Floarea şi Gheorghe, invitaţii care au ceva de spus în domeniile lor de activitate şi multe momente speciale, marca O dată-n viaţă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending