Connect with us

Life Style

Mircea Radu și Nicolai Tand au mâncat pentru prima dată sarmale cu piftie

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aflați în Oltenia, la filmările “Ie, Românie” pentru ediția din această seară, de la ora 20.00, de la Antena 1, Mircea Radu, prezentatorul show-ului, și Nicolai Tand, unul dintre jurați, au mâncat pentru prima dată sarmale cu… piftie, o specialitate culinară a zonei.

Combinația de sarmale fierbinți și piftie rece este foarte interesantă. Aș mai fi pus un pic de usturoi la piftie, dar și așa a fost foarte bună. Tot în Oltenia am băut cel mai bun sirop din muguri de brad. Îmi pare rău că nu am avut timp să mă bucur de zaibărul oltenesc, care este foarte bun la gust”, spune Mircea.

Mi s-a părut interesantă această combinație. Dar nu pot spune că mă omor după ea. Eu prefer să mănânc piftia la felul întâi, iar sarmalele, la felul doi. Dar acolo, în zonă mi-a plăcut să încerc această combinație”, adaugă Nicolai.

În Oltenia, Nicolai Tand a mai marcat o premieră. A ajuns pentru prima dată la Tg. Jiu. “Îmi place că la această emisiune mă plimb prin toata țara și descopăr locuri noi. De exemplu, am ajuns pentru prima dată în viața mea la Tg. Jiu și mi-a plăcut foarte tare. Sunt bucuros că ajung în zone care nu sunt printre cele mai vizitate din țară, mai spune acesta.

Alături de Andreea Bălan și Cosmin Seleși, Nicolai Tand va alege în această seară cea mai frumoasă fată din Oltenia și cel mai talentat om din regiune. Cine sunt aceștia, telespectatorii Antenei 1 vor vedea de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending