Connect with us

A-Z NEWS

Mircea Solcanu s-a oferit sa jurizeze competitia “Hey Mama” al lui CRBL cu cele 25 de finaliste pentru videoclip

Published

on

Reclame

Dupa ce si-a terminat emisiunea la ProFM si dupa ce a mai dat ascultatorilor sai perne cu “Silcoane pentru fane”, CRBL s-a gindit sa se opreasca si pe la “Povestiri de noapte”. Si cum in vizita nu te duci cu mina goala, DJ-ul ProFM s-a pregatit sa-i ofere si colegului sau de la ACASA, Mircea Solcanu, o perna cu un decolteu adanc.

Reactia lui Mircea a fost pe masura, a primit cadoul, a comentat impreuna cu CRBL si citeva imagini din plasma cu fetele siliconate, abonatele “Povestirilor de noapte”. Cei care au fost pe receptie au aflat ca vineri, vor ramine 4 finaliste pe site-ul www.profm.ro in intrecerea pentru Cupa D Vis, urmand ca pe 21 iunie sa fie aleasa, prin voturile internautilor, cistigatoarea unei perechi de silicoane.

Dupa ce au vorbit despre sani, CRBL si Mircea au trecut la posterioare. Si nu oricare, ci cele “Hey Mama” din campania artistului, care duminica le va expune pe cele mai frumoase 25 la Club Daimon, de la ora 17.00, unde isi asteapta si fanii pentru un concert. Cind a auzit ca fetele trec prin mai multe probe si ca va exista si juriu, Mircea s-a oferit sa participe, in calitate de jurat, nu de alta dar “eu sigur sint obiectiv”, s-a amuzat prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”, ACASA. CRBL a fost incintat si spera ca Mircea sa reuseasca sa fie alaturi de el duminica la marea finala pentru videoclipul “Hey Mama”.

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending