Connect with us

A-Z NEWS

Mircea Solcanu s-a plimbat in vacanta cu “Mocanita” (galerie foto)

Published

on

Reclame

O incursiune prin regiunea Toscanei din Italia, o calatorie pe cea mai inalta sosea din Romania, Transalpina, o plimbare cu “Mocanita”, celebra locomotiva cu aburi din Maramures, soare, plaja si multa relaxare.

 

Astfel s-a desfasurat vacanta lui Mircea Solcanu, co-prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”, difuzata de luni pana joi, de la 22.00, ACASA. Startul vacantei s-a dat la mare, in Constanta, orasul natal al vedetei ACASA: “Am fost plecat doua saptamani. Initial am stat cateva zile la Constanta, cu mama, care a revenit din Italia, ca dupa aceea, aceasta sa se continue in Italia. Apoi am plecat eu 4 zile in Italia singur, Rich a ramas la Constanta. In Toscana am stat cateva zile, iar la Florenta doar m-am plimbat pentru ca timp de vizitat nu prea am avut.”, spune Mircea Solcanu.

 

La intoarcerea in tara, vedeta Acasa Tv s-a indreptat catre alte zone turistice deosebit de frumoase:  “M-am intors in tara si am fost la Horezu, la Frasinei, o manastire dupa modelul celor de pe Muntele Athos in care femeile nu au acces. Exista chiar o legatura de blestem care tine femeile la distanta de lacasul de cult.”, povesteste prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte”.

 

Pentru Mircea, una dintre cele mai frumoase experiente din vacanta a fost plimbarea pe Valea Vaserului cu “Mocanita”: “O zi am rezervat-o plimbarii cu Mocanita pe Valea Vaserului, o experienta extrem de relaxanta , o calatorie in secolul trecut pe care nimeni nu trebuie sa o rateze. Am mai fost pe Transalpina si la Viseu de Sus. Aici m-am bucurat sa vad in fiecare zi cateva nunti la care participantii se imbraca in costume nationale, am stat la o pensiune in munti, am inotat la piscina si am stat la soare.

 

Au fost cele mai relaxante zile din toata vacanta pentru ca nu a fost nevoie sa conduc sau sa prind vreun avion foarte matinal. Mancarea buna de la Viseu, soarele, piscina si oamenii locului mi-au asigurat confortul de care aveam nevoie. Rich s-a bucurat de vacanta si el, a stat in iarba si a interactionat cu diverse animale.”, povesteste Mircea Solcanu.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending