Connect with us

BAZAR

Mircea Tiberian și Marius Popp vor cânta la Palatul Ghika unde își vor lansa și albumele

Avatar

Published

on

Două noi albume  la Soft Records vor fi lansate în cadrul unei noi ediţii JAZZ COMPAS LIVE SESSIONS. Cele două albume, Marius Popp – Panoramic Jazz Rock şi Mircea Tiberian – Dinner for One, sunt ediţii limitate la 300 de exemplare numerotate.

Sub titlul „Povestea unei legende” va avea loc la orele 20:30 concertul lui Marius Popp. Se vor lansa oficial albumele “Margine de lume” şi “Panoramic Jazz Rock” apărute la Soft Records în 2013.

Sub titlul “La margine de Bucureşti”, la orele 21:30, va începe concertul susţinut de Mircea Tiberian Trio feat. Nadia Trohin & John Betsch.

Legendarul pianist Marius Popp este muzicianul a cărui activitate şi longevitate creativă  l-au consacrat ca pe unul din cei mai de seamă artişti de jazz români. Membru al sextetului lui Mihai Berindei, al celebrului Cvintet de jazz București, având numeroase înregistrări Radio şi TV, colaborator cu Aura Urziceanu, Eugen Gondi, Johnny Răducanu, Dan Mândrilă, şi aflat la respectabila vârstă de 78 de ani, îi vom celebra maestrului o dublă lansare de disc! Prima este re-editarea anul acesta a albumului său de debut „Panoramic Jazz-Rock” 1977, apărut la acea vreme pe vinil. Şi, surpriză… După mai bine de 40 de ani de carieră, deschizător de drumuri pentru cei din generaţia nouă a jazzului de la noi, pianistul este într-o continuă evoluţie: cu ocazia Jazz Compas Live Sessions, Marius Popp lansează un nou album apărut chiar anul acesta în luna august, numit „La margine de lume”. Un moment unic, o dublă-lansare, un eveniment care nu trebuie ratat. Ora de începere 20:30

Jazzman de referinţă, pianist, compozitor şi profesor, Mircea Tiberian va fi acompaniat de carismatica cântăreaţă Nadia Trohin în spectacolul numit „La margine de Bucureşti ”. Invitat este şi bateristul american John Betsch, muzician de calibru cu o vastă experienţă şi colaborări prestigioase (legendarul Benny Golson, Steve Lacy, etc.). Descris ca fiind o călătorie muzicală în timp şi spaţiu, „La margine de Bucureşti” propune o readucere în actualitate a unor hituri din muzica pop românească din perioada interbelică, a unor nemuritoare şlagăre dedicate farmecului secret, atmosferei aparte a Bucureştiului de altă dată, oraş-grădină supranumit „micul Paris”. Discul cu această muzică s-a bucurat de un mare succes fiind o producţie unică în industria acestui gen în România. Un concert în care trioul lui Mircea Tiberian va excela în momente solistice şi de grup, dar va oferi strălucire unei voci şi prezenţe unice, Nadia Trohin. Vă invităm să trăiţi aventura muzicală „La margine de Bucureşti” cu Mircea Tiberian Trio şi invitaţii săi. Ora de începere 21:30

Cele două concerte Marius Popp – “Povestea unei legende”  și Mircea Tiberian Trio feat. Nadia Trohin – “La margine de Bucureşti” vor avea loc pe data de 21 noiembrie la Palatul Ghika (Str. Doamna Ghika nr. 5, București) începând cu orele 20:30.

Biletele se pot achiziţiona online prin Eventim  (preţ  48 ron) sau direct la concert, în limita locurilor disponibile (58 ron).

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending