Connect with us

ALL MEDIA

Mirela Albu nu mai face parte din trustul Intact Media Group

Avatar

Published

on

“În vederea unei noi abordări strategice ce va debuta în următoarele luni, Antena 2 trece prin câteva schimbări la nivel operațional. În acest context, Mirela Albu nu va mai ocupa rolul de Channel Manager pe care și l-a asumat ani de zile cu responsabilitate și implicare unice”, se arată într-un comunicat Antena Group remis RADAR DE MEDIA.

“Mirela a ales să se dedice unor proiecte personale, în timp ce noua direcție a televizunii Antena 2  va fi comunicată în curând. Intact Media Group mulțumește Mirelei Albu pentru activitatea extraordinară desfășurată de-a lungul timpului, pentru dedicare și rezultate, dar și întregii echipe  Antena  2, pentru performanțele realizate încă de la debut,  echipa  în care rezidă încrederea pentru stabilirea  unor noi recorduri!  Antena  2 se regăsește în primele 10 canale de pe piață, în Prime Time, la nivelul targetului 18-49 urban. Comparativ cu 2010, Antena 2 a avut o creștere de 9% a numărului de telespectatori pe Whole Day și de 11% în Prime-Time, pe targetul comercial. Antena  2 este  de asemenea recunoscută pentru numărul record de programe live, frecvență care poate fi comparabilă cu cea  a unei televiziuni de știri.

 

Până la numirea noului Channel Manager, conducerea postului va fi asigurată de Daniela Drăghici, Channel Manager Interimar”.

 

Antena 2 face parte din divizia TV Intact Media Group, alături de A1, A3, Euforia și GSP TV. Publicul acestor posturi TV numără zilnic peste 6 milioane de români.

 

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending