Connect with us

Emisiuni

Mirela Boureanu Vaida, apreciată de candidaţii la ,,Mireasă pentru fiul meu”

Published

on

Reclame

Cel mai aşteptat show de dating din România se pregăteşte să ia startul la Antena 1. Începând din 29 August, Antena 1 va difuza ,,Mireasa pentru fiul meu”, cel mai important reality show matrimonial din România. Emisiunea a carei gazdă va fi Mirela Boureanu se va difuza în două momente ale zilei, de la ora 10.50 şi de la ora 14.00.

Înca din timpul castingului s-au intamplat lucruri frumoase. Prezentă la castingul final de la “Mireasă pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida a avut parte de surprize plăcute din partea candidaţilor veniţi cu gândul de a-şi împlini un vis în cadrul celui mai îndrăgit reality-show din România. Frumoasa prezentatoare a primit complimente, flori, dar şi câteva bileţele în care participanţii la casting îşi exprimau aprecierea.

După selecţia organizată în peste 20 de oraşe, sute şi sute de candidaţi s-au prezentat la castingul final organizat în Bucureşti, acolo unde a venit să-i întâmpine şi gazda reality-showului, Mirela Boureanu Vaida. Mulţi dintre participanţi au venit cu sufletul deschis şi au povestit amănunte despre modul în care au evoluat relaţiile amoroase din trecutul lor, câţiva dintre ei arătându-se foarte dornici să comunice în special cu frumoasa gazdă a showului.

Rugaţi să descrie cum ar arăta aleasa inimii lor, unii dintre candidaţi au decis să treacă de la teorie la un caz din viaţa reală, dând-o ca exemplu pe frumoasa prezentatoare. Pe lângă cei veniţi pentru a fi parte din showul ,,Mireasă pentru fiul meu”, la selecţia finală a apărut şi un public numeros dornic să o cunoască pe Mirela Boureanu Vaida. După terminarea programului de casting, Mirela a plecat acasă cu un braţ de flori.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending