Connect with us

Emisiuni

Mirela Boureanu Vaida trece “Dincolo de aparenţe”, duminică, la Antena Stars

Published

on

Duminică, 27 iulie, de la ora 13:00, la Antena Stars, invitata Florentinei Fântânaru, în emisiunea “Dincolo de aparenţe”, este Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea celui  mai urmărit reality-show matrimonial din România.

Mirela este pur şi simplu pasionată de emisiunea pe care o prezintă şi nu  îşi imaginează viaţa fără filmările din platoul de la “Mireasa pentru fiul meu”:

“Dacă aş avea două zile libere pe săptămână m-aş plictisi, serios”. “Ar trebui să ai măsura lucrurilor că dacă eu m-aş duce să fiu preşedinte, oamenii mi-ar spune că nu am discernământ”.

Mirelei îi este greu să iasă din starea de emisiune şi când se află acasă:

”Soţul meu este omul de sacrificiu. Mă vede la televizor şi mă vrea acasă, mă vrea soţie, dar eu nu mă pot deconecta. De multe ori îmi ia şi două ore să mă deconectez.Sigur că este flatant pentru fiecare femeie să ştie că nici măritată nu şi-a pierdut farmecul.”, a declarat Mirela atunci când Florentina a dorit să ştie dacă vreun concurent din emisiune i-a făcut curte.

Întrebată în ce relaţii se afla cu propria soacra, ea aflându-se ore întregi printre atâtea  în emisiune, Mirela a declarat cu zâmbetul pe buze:

“Pentru  a avea o relaţie ca a mea,  soacra trebuie să se afle la 500 de kilometri  distanţă şi n-are ce să meargă prost. Dacă o vezi o dată, de două ori într-un an şi vorbeşti de câteva ori pe săptămână, cine poate greşi?”.

Tocmai pentru că se află la o distanţă atât de mare, Florentina a dorit să ştie cine o va  ajuta  atunci când un copil îi  va completa  familia:

“Să vină copilul şi-ţi promit că în momentul din care voi avea soluţia la asta, vin din nou la tine în emisiune şi-ţi povestesc”.

Unde îşi va petrece  simpatica prezentatoare vacanţa, dar şi ce face pentru a se relaxa după orele petrecute în show-ul “Mireasa pentru fiul meu”, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Mirela Vaida Boureanu

Foto Credit (subsol): facebook.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending