Mirela Vaida povestește cum a cântat într-o remorcă, la o sărbătoare, lângă Mizil - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Mirela Vaida povestește cum a cântat într-o remorcă, la o sărbătoare, lângă Mizil

Published

on

Miercuri, 1 Martie, de la ora 20,30, la “Te pui cu blondele?”, Mirela Vaida povestește cum a învățat să cânte la nunți, cu Laura Lavric și Victor, fiul acesteia, și cum a cântat într-o remorcă, la o sărbătoare dintr-o comună de lângă Mizil.

 

Eu, la începuturile mele, am cântat cu Laura Lavric, cu Victor Lavric și bandul lui. Atunci am învățat eu să cânt la nunți. Ne știm de când eram mică. După ce am venit la București, am început să lucrez la televiziuni de folclor, unde iarăși m-am întâlnit cu doamnele (n.n. Laura Lavric, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci, celelalte invitate ale emisiunii) – așadar, ne știm de vreo 15 ani -, și mă mai chema lumea să o vadă pe doamna Mirela de la televizor în realitate și la ei în comună. Și am fost la zilele unei comune, pe un stadion mai înclinat, la un vad săpat, undeva lângă Mizil. Și toată petrecerea aceea cu stuf, mici, bere, cu bătrânii satului, cu gâște și găini se ținea pe islaz. Scena era o remorcă pe roți”, povește Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „2K1”, care va avea premiera sâmbătă, 4 martie, de la ora 17.00, la Antena 1.

 

 

Ce a făcut soțul Mirelei Vaida când remorca a luat-o la vale plină cu copii, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 1 Martie, de la ora 20.30, într-o ediție „Soacre versus Mirese” a emisiunii “Te pui cu blondele?”, prezentate de Dan Negru.

 

Foto Credit: Antena 1

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending