Miresele din România se întrec pentru o lună de miere de cinci stele intr-un nou show la Pro TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Casting

Miresele din România se întrec pentru o lună de miere de cinci stele intr-un nou show la Pro TV

Published

on

ProTv pregăteşte un nou show de televiziune, din acesata vară, inspirat după un format de succes ITV Studios Global Entertainment – “Four Weddings”. Show-ul este o călătorie printre emoţiile şi încercările trăite de fiecare mireasă în cea mai importantă zi din viaţa ei.

De la mirese sofisticate şi relaxate, la tradiţionale şi nonconformiste, toate intră în lupta pentru un premiu cu totul şi cu totul special. Invitate rând pe rând la petrecerea fiecăreia, femeile trebuie să critice şi să jurizeze în secret fiecare moment în parte. Nimic nu scapă nedisecat, de la servire şi meniu, până la programul artistic, aranjamentele florale, rochia miresei şi chiar mire. Cei care obtin cel mai bun scor pleacă într-o lună de miere de cinci stele.

Toţi cei care plănuiesc sa-şi unească destinele în această vară pot câştiga o lună de miere de cinci stele, într-o destinaţie la care visează orice îndrăgostit să ajungă, alături de persoana iubită . Tinerii care speră să fie nu doar invitaţi de onoare, ci chiar protagonişti ai noului show de la ProTv trebuie să se înscrie la preselecţii, accesând formularul de pe http://www.protv.ro/stiri/miresele-intra-in-competitie-pentru-o-luna-de-miere-de-cinci-stele.html.

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending