Connect with us

Talk Show

Miron Cozma, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, astăzi la Kanal D

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Marți, 25 mai, Miron Cozma vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Miron Cozma este una dintre cele mai controversate persoanlități ale României, de după Revoluția din 1989. Fost lider al minerilor din Valea Jiului, acesta a condus mineriadele din 1991 și 1999, evenimente care au bulversat societatea românească și au marcat imaginea României în lume, în acele vemuri tulburi. În urma acelor mișcări violente, care au cauzat demisiile guvernelor Petre Roman și Radu Vasile, Miron Cozma a petrecut aproape 11 ani după gratii pentru subminarea puterii de stat.

 

De asemenea, numele său a ținut prima pagină a ziarelor și datorită relației tumultuoase pe care a avut-o cu Marinela Nițu, cântăreață și iepuraș “Playboy”.

În ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul lider al minerilor din Valea Jiului va oferi amănunte, în exclusivitate, și va povești despre viața de familie, dar și evenimentele care au schimbat radical cursul istoriei României.

 

“Cine a orchestrat minerada din ‘90?”, “De ce v-a mulțumit Ion Iliescu pentru mineriadă?”, “L-ați ajutat pe Ion Iliescu să dea jos Guvernul Petre Roman?”, “Cine v-a asigurat viața de lux din închisoare?”, “Au fost tentativele de asasinat adevăr sau ficțiune?”, “Cum ați ajuns din liderul minerilor, victima lor?”, “Ați fost marioneta sistemului?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Miron Cozma, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Talk Show

Adrian Minune, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

În această seară, de la ora 23:00, Adrian Minune vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de manele din România, adulat de milioane de fani din țară și străinătate, Adrian Minune va face dezvăluiri în premieră, în ediția din această seară a emisiunii difuzate la Kanal D.

 

Cu generozitate, va vorbi despre greutățile întâmpinate în drumul lui spre culmile succesului, despre viața de familie, adolescență, trenduri în industria muzicală, dar și  speculații din presă cu privire la sumele colosale de bani câștigate la anumite evenimente.

Printre subiectele tratate în ediția din această seară va fi adusă în discuție și presupusă rivalitate între Adrian Minune și Florin Salam, considerați fondatorii genului în România.

El e pe drumul lui, cu pătura lui socială, eu sunt pe drumul meu…!”, este o parte din răspunsul oferit de invitatul emisiunii.

„Ați simțit vreodată că nu veți mai ieși viu de la o cântare?”, „Ați mințit autoritățile ca să nu vă puneți rău cu lumea interlopă?”, „Care a fost cea mai mare umilință la care ați fost supus?”, „Tăiați chitanță la evenimente?”, „Sunteți certat cu Florin Salam?”, „Sunt românii rasiști?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Adrian Minune în ediția din această seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Comentarii

comments

Continue Reading

Talk Show

Un excentric milionar vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Marți, 1 iunie, Cristian Țânțăreanu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Omul de afaceri este unul dintre cei mai excentrici milionari ai României, iar averea acestuia era estimată în 2007 la aproape 50 de milioane de dolari, rezultată din afacerile cu imobiliare și terenuri.

 

Cristian Țânțăreanu este renumit și pentru petrecerile grandioase pe care le-a organizat la faimoasa reședință din Corbeanca, fiind o personalitate care nu de puține ori a șocat opinia publică prin nonconformismul afișat și lejeritatea abordării subiectelor considerate tabu. Odată cu problemele de sănătate întâmpinate de Cristian Țânțăreanu, după ce a fost diagnosticat cu cancer, cumpănă peste care a trecut cu bine, acesta s-a retras vizibil din lumina reflectoarelor.

În ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D, celebrul milionar va vorbi despre cine este despre omul, soțul și tatăl Cristian Țânțăreanu, dincolo de cancanul mediatic din viața sa, și va oferi amănunte despre copilăria sa, legături de familie, afaceri, dar și la cât se ridică, cu adevărat, averea acestuia.

“Când ați dat de gustul banilor?”, “Ați fost vreodată pe punctul de a fi părăsit de soție?”, “Cum ați fost tepuit de 3 milioane de dolari?”, “De ce v-ați fabricat imaginea de nonconformist sexual?”, “ Câți bani ați investit în <Paradisul Verde>?”, “Care este adevăratul motiv pentru care v-ați dezmoștenit fiul?”, “V-ați folosit de relațiile politice pentru a vă șterge datoriile la stat?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cristian Țânțăreanu în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

Adrian Năstase, invitat în seara aceasta în emisiunea „Mădălin Ionescu Show”, la Metropola TV

Published

on

Foto Credit: METROPOLA TV

Ediția din această seară a emisiunii „Mădălin Ionescu Show”, de la Metropola TV, vine cu o ediție cu totul și cu totul de excepție. Începând cu ora 21.00, Mădălin Ionescu va purta o discuție sinceră cu fostul prim-ministru al României, Adrian Năstase.

Moderatorul Metropola TV promite un dialog de zile mari care nu va rata niciun episod fierbinte din viața fostului premier. Despre politică, business, dar și familie, față-n față. Temele de discuție vor „atinge” și subiecte din zona AUR, episodul cu Traian Băsescu din bloc, scandalul Arthur, dar și care-i sunt concluziile după perioada pe care a petrecut-o la închisoare.

„În seara aceasta, voi participa la o emisiune moderată de Mădălin Ionescu, la Metropola TV, la ora 21.00. Temele vor fi, probabil, legate de realitatea politică internă și de cea externă.”, anunță fostul politician pe pagina lui de Facebook.

Emisiunea „Mădălin Ionescu Show” se difuzează de luni până joi, de la ora 21.00, la Metropola TV.

Comentarii

comments

Continue Reading

Talk Show

Theodor Stolojan vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Marți, 18 mai, Theodor Stolojan, fost Premier al României, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

Theodor Stolojan este unul dintre politicienii cu greutate pe care îi are România. A fost, de-a lungul carierei sale politice, ministru de finanțe, Premier al României, senior economist la Banca Mondială, Președinte de partid, Consilier prezidențial și Europarlamentar. De asemenea, în perioada 1991 – 1992 a deținut funcția de Premier din partea FSN, iar în anii 2000 a intrat oficial în politică, în Partidul Național Liberal.

 

De numele său se leagă două mari retrageri celebre din politică, momentul “Dragă Stolo”, cu Traian Băsescu în lacrimi, în cursa prezidențială din 2004, și mai apoi, retragerea din funcția de Premier al României, în 2008.

 

Puțină lume știe însă rolul pe care acesta l-a jucat în cadrul statului român, înainte de anul 1989, dar și informațiile la care a avut acces în perioada comunistă. Theodor Stolojan va oferi amănunte, în exclusivitate, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre carieră, viața personală, dar și decizii luate în perioada în care a fost unul dintre pionii importanți ai economiei românești.

 

Meritați să stați mai mulți ani premierul României ?”, “Dacă v-ați întoarce în timp ați mai confisca valuta românilor ?”, “Momentul “Dragă Stolo” a fost șantaj sau regie politică ?”, “Ce problemă aveți cu familia Băsescu ?”, “Este Călin Popescu Tăriceanu un politician răzbunător ?”, “I-ați dăruit soției o parte din parcul Herăstrău ? sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Theodor Stolojan în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Talk Show

Raluca Bădulescu, dezvăluiri surprinzătoare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

În această seară, la ora 23:00, Raluca Bădulescu vine la „40 de intrebari cu Denise Rifai”. Un adevărat fashion icon, supranumită și alintată de milioanele de fani cu apelativul “Regina Regească”, unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil!” Raluca Bădulescu va povesti, în exclusivitate, o serie de aspecte ce țin de copilăria sa, carieră, iubiri și, nu în ultimul rând, dragostea ei pentru modă.

 

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a trecut prin experiența de corporație, ca trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a trăit pentru modă și muzică. Personalitate complexă, care nu încetează să surprindă, aceasta va oferi publicului detalii necunoscute încă despre cariera sa în corporație, înainte de a cunoaște tainele televiziunii, dar și despre căsniciile sale, explicând și de ce nu a preluat numele soților săi.

 

 „Ce avantaje ți-a adus statutul de fiică de politician?”, „Te-ai căsătorit cu Vali Pungă de dragul copilului?”, „De ce nu ai luat numele soților tăi?”, „Ai profitat de prietenia lui Cătălin Botezatu?”, „Ce se ascunde în spatele zambetului tău?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ralucăi Bădulescu în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denisei Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Talk Show

Raluca Bădulescu va face dezvăluiri surprinzătoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Raluca Bădulescu, supranumită și alintată de milioanele de fani cu apelativul “Regina Regească”, unul dintre jurații de la “Bravo, ai stil!” și adevărat  fashion icon, vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta care și-a obișnuit fanii cu un stil vestimentar extravagant, inconfundabil, va povesti, în exclusivitate, despre copilărie, adolescență, iubiri și, nu în ultimul rând, dragostea ei pentru modă, care a împins-o, nu de puține ori, la lucruri inimaginabile.

 

Fiecare apariție a Ralucăi Bădulescu nu poate trece neobservată, vedeta și-a obișnuit publicul cu un stil care a consacrat-o, s-a reinventat de fiecare dată și a intrat în sufletele românilor prin efervescență și sinceritatea debordantă.

Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză, a trecut prin experiența de corporație, ca trader de produse petroliere, dar dintotdeauna a trăit pentru modă și muzică. Personalitate complexă, care nu încetează să surprindă, acesta  va oferi publicului detalii necunoscute încă despre cariera sa în corporație, înainte de a cunoaște tainele televiziunii, dar și despre căsniciile sale, explicând și  de ce nu a preluat numele soților săi.

 

 „Ce avantaje ți- a adus statutul de fiică de politician?”, „Te-ai căsătorit cu Vali Pungă de dragul copilului?”, „De ce nu ai luat numele soților tăi?”, „Ai profitat de prietenia lui Cătălin Botezatu?”, „Ți-a fost rușine de tatăl tău din cauza decolateului exagerat?”, „Ce se ascunde în spatele zambetului tău?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ralucăi Bădulescu în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denisei Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Comentarii

comments

Continue Reading

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending