Connect with us

A-Z NEWS

Miruna Mănescu, Aka Shaka Muv, cerută în căsătorie în direct la Radio 21

Published

on

Reclame

Miruna a cântat în această dimineaţă live la Radio 21 o piesă de-a Aliciei Keys (Fallin’) şi l-a înnebunit pe Dinculescu cu interpretarea piesei “Rehab” a Rihannei. Miruna le-a povestit Matinalilor 21 despre proiectul la care lucrează acumBack to love  un single nou marca Famous Production, by Randi.

Şi dacă tot au avut-o invitată în studio, băieţii din matinal i-au făcut program în week-end. Aşadar, Miruna va fi vineri alături de DJ Andi în Clubul Planters, iar sâmbătă la Arenele Romane, unde Dj Optick mixează alături de Sister Bliss & Pleasurekraft.

Odată rezolvat programul de week-end, DJ Andi, Dinculescu şi Orlando au luat-o la întrebări. Aşa au aflat, printre altele, că nu are permis de conducere, bun prilej să o ademenească fiecare cu maşina lui: Orlando cu maşina lui cea nouă, Dinculescu cu una pe măsura inimii sale, încăpătoare. Cât despre DJ Andi, doar atât a avut de spus:”A mea are doar două uşi, pentru mine şi pentru tine”.

Anca Maco a avut şi ea o curiozitate şi cu greu a reuşit să strecoare o întrebare. Referindu-se la piesa Mirunei, “Illegal”,  Anca a vrut să ştie ce a încercat Miruna ilegal. A aflat că singura ilegalitate din viaţa Mirunei este… ciocolata.

Cea mai îndrăzneaţă întrebare a venit, însă, prin SMS, de la zeci de ascultători ai matinalului: ”Vrei să fii soţia mea?” Sigur, a răspuns Miruna, nu e nevoie să vină pe un cal alb, sunt suficiente 5 ciocolate.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending