Connect with us

ALL MEDIA

Mişcarea de Sănătate dă startul primului cros al primăverii

Redactia Radar de Media

Published

on

Campania naţională a Radio România “Mişcarea de Sănătate”, împreună cu Expopedia Internaţional şi Asociaţia de Turism şi Ecologie Carpatia, dă startul, duminică, 1 aprilie, de la ora 11:00, în Piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti, la primul cros al primăverii.

Organizat sub deviza “Apă şi sport pentru sănătatea ta!”, crosul va avea un traseu de aproximativ 3,6 km şi va trece prin Piaţa Victoriei, având ca linie de finish din nou Piaţa Charles de Gaulle. Primii şase participanţi care vor trece linia de sosire vor fi premiaţi cu trofee şi cadouri surpriză! Înscrierile se vor face în ziua evenimentului, începând cu ora 8.30, în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle.

Crosul este dedicate Zilei Internaţionale a Apei şi se doreşte a fi startul activităţilor în natură, fiind un sport în aer liber pentru toate vârstele, la care sunt asteptaţi să vină atât cei mici, cât şi seniorii amatori sau profesionişti. Participarea la cros este gratuită!

Susţinută editorial de principalele emisiuni ale postului public de radio, „Mişcarea de Sănătate” este prima campanie pe termen lung iniţiată de un post de radio, care urmăreşte să-i îndemne pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending