Connect with us

ȘTIRI

Mişcarea România Suverană acuză Guvernul de opacitate în administraţia publică

Published

on

Mişcarea România Suverană
Reclame

Actuala guvernare a început să transforme „administraţia publică” în „administraţia secretă”, astfel că tot mai multe documente şi acte guvernamentale la care opinia publică ar trebui să aibă acces, pentru că aşa este normal, cetăţeanul să ştie ce face guvernul cu banii lui, sunt secretizate. Economedia.ro a făcut un scurt bilanţ al documentelor, memorandumurilor şi actelor guvernamentale care au fost secretizate sau trecute la secţiunea „confidenţiale”.

Un exemplu elocvent în acest sens îl reprezintă şi investiţia de peste 9 milioane de euro în „Palatul Împăratului” unde va locui Preşedintele Iohannis după încheierea mandatului. De ce se pun la secret deciziile care ne costă pe noi toţi milioane şi milioane de euro? Este România moştenirea lor, iar noi doar nişte toleraţi buni de plătit taxe şi impozite pentru ca ei să aibă de unde risipi? Chiar aşa să nu mai avem dreptul de a şti pe ce se cheltuie banii noştri?

Statul secret se pare că funcţionează foarte bine în România, iar cetăţenii sunt informaţi doar că au de plătit taxe şi impozite sau împrumuturi făcute de ei la dobânzi record!” – se arată într-un comunicat emis de Mişcarea România Suverană.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending