Misiunile Asia Express - Drumul Împăraților continuă să șocheze - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Misiunile Asia Express – Drumul Împăraților continuă să șocheze

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Duminică seară, de la 20:00, pe Antena 1, cele opt echipe rămase în cursa celui mai dur reality show vor continua traseul plin de provocări pe Drumul Împăraților. Cursa pentru imunitatea etapei a treia se va lăsa cu o distanţă foarte lungă de parcurs, de aproximativ 300 de kilometri, presărat cu misiuni ce îi vor scoate pe concurenți din zona de confort.

O primă provocare culinară a etapei o va aduce în fața concurenților pe o tânără ce are la activ două recorduri personale la mâncat frigărui turcești, mai exact 315 porții. Și pentru că nicio probă nu este ospăț la Asia Express și vedetele show-ului vor fi nevoite să mănânce contracronometru, la prima oră a dimineții, în jur de 40 de frigărui din carne de miel, acesta fiind criteriul de departajare la plecarea în cursă: „Era clar că urma să fie o întrecere de cine mănâncă mai repede. Cu gastrita mea știam că urmează un calvar”, va mărturisi Connect-R.

Una dintre misiunile care va stârni foarte multe reacții explozive le va cere vedetelor să salveze patru țipari. Cu mare grijă, cuplurile trebuie să transporte peștii cu mâinile goale în larg, la o distanță cât mai mare de țărm. În aparență ușoară, proba îi va terifia pe concurenți: ”Erau ca niște șerpi de un metru! Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva. Îmi era frică și scârbă în același timp. Mă gândeam că mă vor curenta!”, sunt doar o parte dintre mărturisirile concurenților. Cum va decurge proba, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20:00. 

Ce situații inedite îi așteaptă pe concurenți în a treia etapă din Turcia, ce echipe vor trece mai ușor peste provocările celui mai dur reality show și care dintre acestea va câștiga imunitatea, telespectatorii Antena 1 pot vedea duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, în cea mai nouă etapă Asia Express- Drumul Împăraților.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending