Connect with us

Spectacole

Miss Karaoke Bucuresti 2011 si-a ales castigatorii in London Pub

13 concurente s-au luptat pentru trofeul Miss Karaoke Bucuresti in London Pub. Concurentele au avut la dispozitie 3 probe in care trebuiau sa-si demonstreze atat calitatile vocale cat si cele de prestanta scenica.
Concursul s-a dovedit un real succes care se va desfasura in toata tara prin intermediul Caravanei Miss Karaoke 2011.

Ioana Badea a dovedit juriului ca este cea mai buna ea interpretand piesa Alicia Keys – Fallin’ care a obtinut numai note de 10 ! Ea urmand sa concureze cu reprezentatele din tara pentru marele trofeu care o va trimite la Atena la Miss Karaoke Europe 2012.

Amfitrionul evenimentului a fost Mc NINO care a intretinut atomosefra pana dimineata tarziu in London PUB.

Published

on

13 concurente s-au luptat pentru trofeul Miss Karaoke Bucuresti  in London Pub. Concurentele au avut la dispozitie 3 probe in care trebuiau sa-si demonstreze atat calitatile vocale cat si cele de prestanta scenica.

Concursul s-a dovedit un real succes care se va desfasura in toata tara prin intermediul Caravanei Miss Karaoke 2011.

Ioana Badea a dovedit juriului ca este cea mai buna ea interpretand piesa Alicia Keys – Fallin’ care a obtinut numai note de 10 ! Ea urmand sa concureze cu reprezentatele din tara pentru marele trofeu care o va trimite la Atena la Miss Karaoke Europe 2012.


Amfitrionul evenimentului a fost Mc NINO care a intretinut atomosefra pana dimineata tarziu in London PUB.

Turneul Miss Karaoke Romania va include 41 orase: Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Bistrița, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Reșița, Călărași, Cluj Napoca, Constanța, Sfântu Gheorghe, Târgoviște, Craiova, Galați, Giurgiu, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iași, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Târgu Mureș, Piatra Neamț, Slatina, Ploiești, Satu Mare, Zalău, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Râmnicu Vâlcea, Focșani, finala desfasurandu-se pe litoral sau in Bucuresti. Din fiecare oras vor fi 3 castigatoare, locul 1 care va merge automat la finala pe Romania si locul 2 si 3 care vor participa la finala pe zona din care face parte orasul unde a castigat, juriul fiind format din personalitati marcante ale vietii publice.

Juriul a fost format din : Florin de la Marfar,Raluca Petrica de la Rallsa Agency, Radu Sirbu (ex. O-Zone), Claudiu Purcarin de la Sistem (Nasu), Rares de la Free Deejays, Mc Nino & Razvan Kid Deejay de la MyKaraoke, Juju Beat Box, Chirita Mihai – London Pub, Cornel Calin de la StiuMuzica.ro, Madalina Vlad de la Radar de Media, Cosmin Lupan Brand Ambasador Jameson pentru Romania, Ionut Buga din partea Dacardi Oradea si Crina Badea .

Mai multe detalii si foto : www.facebook.com/MissKaraokeRomania sau pe www.MyKaraoke.ro

Foto Credit: mcNino.ro

Radar de Media multumeste London Pub si Mc Nino pentru invitatia la eveniment!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending