Connect with us

A-Z NEWS

Miss Mary goes Back To School cu un rucsac Super Cool (video)

Published

on

La început de an școlar Case Logic alături de Miss Mary, lansează o ediție limitată de rucsacuri pentru toți elevii trendy, funky, cool.
Cine vrea să iasă în evidență și să acapareze privirile tuturor colegilor cu un rucsac unicat, își pot comanda unul de pe www.luvit.ro.
Lansat într-o ediție limitată de doar 100 de bucăți, rucsacul Miss Mary se adresează elevilor ce doresc să iasă din anonimat și să păsească în lumina reflectoarelor urmând exemplul tinerei artistei. Miss Mary a reușit, la doar 15 ani, să aibă două single-uri și se remarce din multitudinea de artiști datorită vocii excepționale.

Melodia de debut “You Don’t Love Me” i-a adus lui Miss Mary numeroase aprecieri, fiind asemănată datorită timbrului vocal și vocii puternice, atât cu Christina Aguilera cât si cu Miley Cyrus. Al doilea single, “Open”, a fost compus de Jake, un producător foarte talentat din Madrid, în colaborare cu unul dintre membrii FlyinState, Paul Gabriel Turcu. Piesa beneficiază de un videoclip regizat de Michael Mircea și a ajuns până pe locul 8 în topul Media Forest.

Acum pregătește un nou single ce va purta amprenta Miss Mary, ea conturându-și deja un stil propriu.
Miss Mary deși se pregăteste de la vârsta de 3 ani pentru o carieră artistică, urmând cursuri de canto și chitară, nu și-a neglijat școala, fiind o elevă cu rezultate deosebite. Ea este acum clasa a IX-a la liceul Gheorghe Șincai, secția mate-info și ca orice elev la începutul toamnei, se pregătește de scoală.
Rucsacul este un accesoriu esențial iar Miss Mary s-a declarat încântat de cel oferit de Case Logic: “Îmi place rucsacul pentru că este comod și încăpător, astfel încât îmi pot lua în el tot ce am nevoie pentru o zi de școală și cursurile de muzică, de după”.
Fotografiile din cadrul campaniei “Back To School cu un rucsac super cool” au fost realizate de echipa Creathieves la „International School of Bucharest”. Miss Mary are un rucsac roșu, însă acesta este disponibil în mai multe culori în funcție de preferințele fiecăruia.
Miss Mary și Luvit, magazinul care comercializează brandurile Case Logic, organizează pe Facebook un concurs pentru cei care vor să se remarce cu un rucsac personalizat. Pentru a te înscrie în concurs trebuie să povestești pe pagina Luvit http://www.facebook.com/luvitro, o întâmplare amuzantă de la școală. Cine va reuși să stârnească cele mai multe hohote de râs și să strângă cele mai multe like-uri, pe 30 septembrie va câștiga un rucsac “Miss Mary”.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending