Cusurgiii Mişu Găinuşă şi Codruţ Kegheş, asaltaţi de moldovence - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cusurgiii Mişu Găinuşă şi Codruţ Kegheş, asaltaţi de moldovence

Published

on

Luni dimineață, Cusurgiii au transmis matinalul Radio 21 din inima Moldovei, mai exact din Iaşi, din faţa Palatului Culturii.

Mişu Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu au vorbit cu oamenii, au împărţit cadouri şi au primit şi ei la rândul lor mici atenţii din partea fanilor. Şi pentru că afară erau în jur de 8 grade Celsius, un ieşean a venit să le aducă Cusurgiilor cafea caldă, să se încălzească.

Mişu şi Codruţ au avut o mulţime de admiratoare, unele venite special să-i vadă şi să facă poze cu ei. O doamnă şi-a printat o fotografie de pe pagina de Facebook a Cusurgiilor şi a venit să le ceară autografe.

Deşi ochii îi fugeau mai mult după studente, Codruţ a făcut victime în rândul doamnelor trecute de prima tinereţe, care nu s-au sfiit să recunoască că îl plac mai mult decât pe Găinuşă.

Cusurgiii in Moldova

Cu toate astea, nici Mişu nu a dus lipsa de admiratoare. O frumoasă doamnă, cu ochi superbi a venit să-i spună personal cât de mult îl apreciază şi nu a plecat acasă până nu s-a fotografiat alături de preferatul ei.

Auzind că Marina căută şi ea cel mai frumos băiat din Iaşi, Don Machiavelli, corespondentul Cusurgiu, i s-a înfăţişat colegei sale cu un trandafir moldovenesc, spunându-i că el este cel mai cel mascul din tot Iaşul. Şi pe deasupra, mai e şi modest!

Cusurgiii s-au simţit ca acasă la Iaşi, dar le-au lipsit teii de altă dată, care au dispărut de pe străzile oraşului. Curioşi să afle ce s-a întâmplat cu pomii lui Eminescu, Cusurgiii au întrebat locuitorii, însă misterul a rămas neelucidat.

Codrut Keghes

Foto credit: Radio 21

 

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending