Connect with us

A-Z NEWS

Mișu Predescu vine în echipa PRO TV, în funcția de director de producție

Published

on

Începând cu 11 octombrie, Mișu Predescu se va alătura echipei PRO și va coordona toate producțiile PRO TV, în funcția de director de productie (Head of Production). Cu o experiență de peste 25 de ani în productia de televiziune si cinema, Mișu a lucrat atât în televiziuni din România, inclusiv la PRO TV, cât și la Nova TV (Cehia) și ca Head of Production Services la Central European Media Ent. (CME).

 

Adela Harnagea și Mișu Predescu vor lucra împreună până la sfârșitul acestui an, astfel încât tranziția să fie una ușoară și firească pentru întreaga echipă de producție PRO TV.

Imi pare bine că mă întorc în PRO TV, liderul de piață în România. Îmi propun ca prin programele pe care le vom produce să întărim această poziție și să fim și pe viitor televiziunea numărul 1 a românilor”, a declarat Misu Predescu.

 

Sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-am atins împreună cu echipa de producție în ultimii ani. Am dezvoltat o echipă puternica, cu niște profesioniști extrem de creativi, care se susțin și se completează unii pe ceilalti. Împreună am reușit să obținem rezultate extraordinare, ca de exemplu: Românii au talent – sezonul cu cea mai mare cotă de piață de la lansarea show-ului, Vocea României – lansarea cu cea mai mare cotă de piață din istoria show-ului (38.6 %), dar și dezvoltarea Vorbește lumea pe un interval orar în care nu existau emisiuni de divertisment si care în scurt timp a câștigat poziția de lider de audienta în slotul de difuzare. Sunt fericită că, împreună cu echipa, am produs formate noi, printre care se numără Fort Boyard și Pe bune?!., a spus Adela Harnagea.

 

În calitate de Head of Production PRO TV, Mișu Predescu va coordona și superviza fiecare dintre producțiile postului, unele dintre cele mai consacrate show-uri din România, dar și formate noi, care urmează să fie prezentate telespectatorilor, printre care se află Ce spun românii, Fort Boyard, La Măruță, Pe bune?!, Românii au talent, Visuri la cheie, Vocea României sau Vorbește lumea.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending