Connect with us

A-Z NEWS

Miţă de la Bere Gratis a primit un tricou personalizat cu numărul purtat de Lăcătuş (galerie foto)

Published

on

Reclame

Marţi, 23 noiembrie, seria de concerte Europa FM Live găzduite de George Zafiu a continuat cu un spectacol de excepţie oferit de Bere Gratis.

În direct din studioul Europa FM, timp de o oră, Miţă (voce), Robert Anghelescu (clape), Marian Saracu (tobe), Marius şi Radu au bucurat fanii din toată ţara, oferindu-le cele mai îndăgite piese ale trupei, energie, entuziasm, un sunet perfect, o oră de spectacol live de calitate.
Pe lângă hit-urile „Străzi albastre”, „Vino mai aproape”, „Ce n-a văzut Parisul”, „La tine aş vrea sa vin”, „Pas în doi”, membri trupei Bere Gratis au cântat şi piesa nouă „Stai pe acelaşi drum”, lansată săptămâna trecută la Europa FM.

„Toate piesele pe care le-am cântat astazi vor fi incluse pe albumul „O colecţie” pe care îl vom lansa în luna decembrie. Am ales pentru acest disc cele mai cunoscute piese ale noastre, cât şi unele mai puţin cunoscute, dar apreciate de fani. Este un album de balade printre acestea se vor regăsi şi „Iertat”, „Nimeni nu mă poate opri”, „În braţe” şi câteva piese nou nouţe”, a explicat Miţă.
George Zafiu le-a propus invitaţilor lui să-şi amintească de începuturile lor ca trupă şi una dintre cele mai plăcute şi amuzante amintiri din cei 12 ani de carieră a fost ziua primului concert Bere Gratis. „La primul nostru concert….am cântat în Parcul Lia Manoliu. Toate sculele noastre stăteau pe iarbă şi eram despărţiţi de public doar de un gărduleţ”, a povestit solistul.

La finalul concertului oferit de Bere Gratis în emisiunea „Europa Express”, George Zafiu l-a suprins pe prietenul său, Miţă, cu un cadou personalizat. „Deşi gusturile noastre în fotbal sunt diferite, căci eu sunt Rapidist şi el stelist, prietenia care ne leagă şi aprecierea pentru muzica pe care o creează împreună cu colegii lui au făcut să îi ofer ca amintire un tricou al Stelei pe care am imprimat numele lui şi numărul 7 purtat de Marius Lăcătuş. Toată lumea ştie că Mihai are o relaţie aparte cu acest jucător din Generaţia de ur”, a explicat DJ-ul Europa FM.

Care esre povestea numelui „Bere Gratis”, cum au debutat şi cum a evoluat stilul muzical Bere Gratis în ani şi cum comentează ei asemănarea cu Coldplay puteţi afla de pe www.europafm.ro.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending