Connect with us

EVENTS

Mitica Dragomir vrea voturi si multa tacere din partea presedintilor de club!

Published

on

Preşedintele în funcţie al Ligii Profesioniste de Fotbal le atrage atenţia conducătorilor de club: nu accepta surprize la alegerile de lună viitoare. În caz contrar, “voi face un tam-tam de o să se crucească toată omenirea”, scrie Enational

mitica dragomir dna

Speriat de sprijinul politic pe care l-ar putea avea Gino Iorgulescu la alegerile din 14 noiembrie – deşi el însuşi şi-a păstrat funcţia, în urmă cu mai bine de 10 ani, graţie intervenţiei de ultim moment a premierului de atunci, Adrian Năstase! -,

Dumitru Dragomir dovedeşte că ştie să lupte cu toate armele în războiul pentru preşedinţia LPF. În direct la televizor şi la o oră de maximă audienţă, “Corleone” le-a servit un mesaj “codificat” tuturor celor interesaţi de postul de la Liga:

“Adunarea Generală va hotărî dacă îi va fi validata candidatura lui Gino, dar eu nu voi face contestaţie, lasa să aibă şi el o şansă. Oricum, candidatura lui m-a surprins, dar am înţeles că e ceva politic acolo, plus susţinere din partea altora din Federaţie, mă rog… Nu ştiu dacă aţi văzut filmul «Greu de pensionat», cu Bruce Willis. Eu sunt aşa, greu de pensionat; cred că voi câştiga cu 17-1 la voturi. Dacă, însă, se va băga politicul în aceste alegeri, voi face un tam-tam de o să se crucească toată omenirea!”. O dată livrata ameninţarea, Dragomir s-a relaxat, ţinând să arate că va fi un jucător fair-play: “Dacă Gino va câştiga corect, ne vedem de treabă şi asta e (…). Măi, eu am trecut prin multe lupte în viaţă şi am pierdut o singură cursă, la Primăria Capitalei, când am concurat cu ministrul de externe şi cu cel care a devenit primar şi ulterior preşedintele ţării. Amândoi erau mai deştepţi ca mine, dar şi acolo am prins podiumul, am terminat pe trei.

În ce condiţii va renunţa “Mitică” la Liga? “Plec dacă nu aduc mai mulţi bani pentru drepturile de televizare. Sunt convins că societăţile de cablu nu vor mai da atâţia bani la licitaţia de anul viitor, dar am eu acum o altă strategie, mă rog, nu spun mai multe… Sunt de acord să îmi dau demisia dacă nu obţin mai mulţi bani ca la precedenta licitaţie (n.n. – 100 milioane euro)”.

La doar o zi după ce şi-a depus candidatura, Gino Iorgulescu l-a vizitat la “Casa Fotbalului” pe Mircea Sandu, fostul său coechipier de la Sportul Studenţesc.

La ieşire, Iorgulescu n-a vrut să spună despre ce anume a discutat cu preşedintele FRF, însă mai mult ca sigur că a fost atins şi subiectul alegerilor de lună viitoare, de la Liga. Oricum, faptul că “Nasul” Sandu a ales să nu ascundă această întâlnire reprezintă un mesaj cât se poate de clar trimis lui Dumitru Dragomir; având sprijinul factorilor de decizie din Federaţie, cresc şansele lui Gino Iorgulescu de a câştiga scrutinul din noiembrie.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending