Connect with us

LIFE STYLE

Mitoșeru, vacanță de vis la Torino, înainte de startul noului sezon „Se strigă darul”

Published

on

Reclame

Mihai Mitoșeru s-a întors din vacanță plin de forțe proaspete pentru un nou sezon „Se strigă darul”, ce va începe sâmbăta aceasta, la Kanal D, și va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică seară de la 21:00. Îndrăgitul prezentator a petrecut o săptămâna de vis în Torino și este pregătit să facă față provocărilor puse la cale de colegă să de emisiune, Grațiela Teohari Duban.

Mihai Mitoșeru a declarat în nenumărate rânduri că este îndrăgostit de Italia. A fost la Roma și Florența de șapte ori, iar acum s-a reîntors la Torino, pentru a doua oară, fiind complet îndrăgostit de locurile, oamenii și mâncărurile din acest oraș străvechi. Și pentru că a avut timp să viziteze și să experimenteze ce are de oferit acest oraș piemontez, a împărtășit și celor care încă nu l-au vizitat câteva trucuri pentru o escapadă reușită.

Trebuie vizitat tot centrul, piatetele lor superbe, Castello, San Carlo, Vittorio Veneto, este minunat sus la Superga, parcul Valentino, Borgo Medievale. Sunt locuri atât de frumoase! Sunt de vizitat toate cafenelele vechi din Torino, este de încercat celebra băutură în trei straturi, lapte, frișcă și cafea, fără să le amesteci, Bicerin.

Chiar am fost la Caffe Bicerin, unde am încercat rețeta originală. Sunt de testat și felurile lor tradiționale de mâncare, vitello tonnato, paștele agnolotti și tajarin. Sunt multe locuri foarte frumoase de vizitat și de mâncat în Torino. Prima oară a fost frumos, acum a fost superb”, a declarat Mihai Mitoseru.

            Dacă a reușit să își încarce bateriile suficient de bine pentru a o „înfrânge” pe Grațiela Duban în goana după zestre, aflați sâmbătă seara, de la ora 21.00, la Kanal D, când începe noul sezon  plin de voie bună „Se strigă darul”. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending