Connect with us

Digital

Mobile Advertising, segmentul cu cea mai spectaculoasa crestere in Romania intre 2014-2017

Redactia Radar de Media

Published

on

Conference Arena, parte din MIG, organizeaza cea de-a sasea editie Mobile Advertising Congress, in data de 31 martie 2014, la Hotel Intercontinental din Bucuresti.

Mobile Advertising Congress este unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa de Sud-Est, care aduce in prim plan transformarile, oportunitatile si provocarile mediului “Mobile”, precum si ultimele tendinte din domeniul marketing-ului mobil.

Interesul ridicat pentru domeniul Mobile se datoreaza impactului transformator pe care il are utilizarea smartphone-ului asupra comportamentului de cumparare al clientilor. Campanii personalizate, marketing bazat pe geo-locatie, mobile payment fac parte din trend-urile acestui an, care vor diferenta brandurile in ochii consumatorului. Schimbarile se intampla foarte rapid, iar accesul la informatii de ultima ora, intr-o maniera accesibila, interactiunea cu cei mai importanti furnizori din domeniu fac din Mobile Advertising Congress 2015 evenimentul cu cei mai multi marketeri vizionari pe metrul patrat.” Madalina VilauManaging Director, Marketing Insiders Group si fondator Conference Arena.

De peste 6 ani, Vodafone Romania dedica acest eveniment celor interesati de tendintele din zona de publicitate mobila. Anul acesta, venim cu un element de noutate si imbinam partea de comunicare cu noile tendinte in zona de m-commerce. Astfel, invitatii nostri vor beneficia de prezentari si studii de caz efectuate de experti in domeniu care au acceptat invitatia de a fi pe scena Congresului de Mobile Advertising,“ a spus Horatiu Dimulescu – Manager, M-Commerce and Wholesale, Vodafone Romania

In studiul ”Situatia Retailului Online in 2015” publicat recent de catre siteul Shop.org impreuna cu Forrester Research, 8 din 10 retaileri din SUA care vand online au declarat ca, in 2015, doresc sa isi mareasca bugetul pentru Mobile Marketing cu 20% fata de anul trecut. Raportul mai arata ca achizitiile facute de pe mobil au crescut cu 50% fata de 2014.

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending