Connect with us

Emisiuni

Mobilizare in Satu Mare pentru concurentul de la X Factor, Bogdan Bratis

Published

on

Bogdan Bratis, singurul băiat din categoria lui Dan Bittman, un sătmărean ambiţios, despre care prietenii spun că seamănă cu Mark Zuckerberg, este sustinut si apreciat de oamenii din Satu Mare.

Pentru marea finală a show-ului, difuzată in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1, susţinătorii săi de acasă s-au mobilizat extraordinar. Au făcut 6000 de flyere şi 6000 de afişe cu care au împânzit oraşul, ba mai mult, au oprit pentru o zi cursurile la şcoala unde Bogdan învaţă şi au filmat o mulţime de mesaje de încurajare pentru a-l susţine pe micul artist.

Deşi nu a dus o viaţă uşoară până acum, Bogdan nu a lăsat nicio clipă să se vadă acest lucru în concurs. Atunci când păşeşte pe scena X Factor, lasă totul deoparte şi trăieşte doar pentru muzică.

Nu vede aproape deloc cu un ochi, însă a repetat de sute de ori coregrafiile şi a memorat fiecare colţişor al scenei pentru ca cei de acasă să nu simtă acest lucru. Poate singura lui dezamăgire este aceea că nu îşi va putea lua niciodată permisul de conducere.

Cum se va descurca Bogdan în marea finală a super show-ului X Factor şi dacă va reuşi să câştige marele premiu în valoare de 120 000 de euro, rămâne de văzut in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending