Mochetele si covoarele necuratate, depozite de microbi - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Business

Mochetele si covoarele necuratate, depozite de microbi

Published

on

Covorul reprezinta sabia cu doua taisuri de care nu ne putem lipsi in casele noastre sau la locul de munca. In primul rand ele au rol termic si antialunecare. Parchetele lucioase seamana cu derdelusurile, iar pe suprafetele lor, batranii si copiii aluneca si se accidenteaza grav.

Covorul tine de cald picioarelor ca acestea sa nu vina in contact direct cu pardoseala. Frigul patrunde in organism de regula prin extremitatile acestuia. Sa nu uitam insa ca o camera fara covor seamana cu un om care nu are dinti fiind incompleta!

Nu putem sta fara covoare si gresim cand le lasam cu lunile necuratate in profunzime, fiindca ele au capacitatea de a magnetiza firele de praf, acarienii si microbii. Dintre elemente de decoratiuni interioare cu rol dublu: estetic si in  mentinerea confortului si  a securitatatii locatarilor, ele devin emitatoare de microbi. Cei din casa stranuta, se imbolnavesc repede, organismul lor reactioneaza ciudat, fara sa stie ca li se trage de la covor si ca pot rezolva problema rapid, elegant si fara absolut niciun efort, solicitand servicii de spalare si curatare mochete.

Studiile recente au demonstrat ca este necesara aspirarea covoarelor si mochetelor de mai multe ori pe saptamana, in conditiile in care pe suprafata lor nu sunt urme vizibile de praf sau de murdarie.

Fotoliile, saltelele, covoarele, mochetele si canapelele inghit cantitati industriale de praf si reprezinta culcusuri calde si comode pentru vietatile invizibile, dar atat de daunatoare sanatatii noastre.

Tocmai de aceea, aspirarea regulata a lor nu este de ajuns. Cel putin o data pe luna, dupa cum spun specialistii, se impune curatarea periodica a acestor lucruri expuse prafului si murdariei sa nu mai impartim spatiul cu microbi de temut.

Stiu, veti spune ca nu aveti timp sa spalati covoarele si mochetele lunar, ci faceti asta o data la trei luni sau de doua-trei ori pe an, dar puteti investi in sanatatea celor dragi si in sanatatea voastra.

Este suficient sa stabiliti o colaborare de lunga durata cu firma Curatart.ro si veti avea cele mai sigure case, adica spatiile locative pe care le veti detine vor fi 100% fara pete, fara praf si fara microorganisme. In aceste conditii nu va veti mai trezi cu ochii inrositi, cu dureri mai mici sau mai mari de cap, iar in camera va mirosi mereu a proaspat. Cu ajutorul specialistilor amintiti puteti respira in mijlocul orasului un aer la fel de curat ca pe munte, fiindca profesionistii de la firma prezentata mai sus folosesc echipamente de inalta performanta si detergenti ecologici, care nu afecteaza nici persoanele foarte sensibile.

Nu exista o reteta general-valabila pentru curatarea covoarelor si mochetelor, ci manoperele difera in functie de circumstante. Metodele se aleg in functie de tesaturile covoarelor, de gradul de murdarie al acestora si de amplasarea lor.

Beneficiarii trebuie sa mai stie ca in prezent, aparatura s-a specializat atat de mult, incat se poate recurge si la spalarea uscata care este rapida, cu rezultate de exceptie si cu ajutorul ei se scot pete grele si guma presata de mestecat, pe care cei mici o mai ascund pe sub covor.

Sunteti in criza permanenta de timp, obositi si incapabili de efort?

In cazul in care stabiliti o colaborare permanenta cu firma de mai sus, nici macar nu trebuie sa strangeti covoarele, sa le urcati in masina si sa veniti cu ele la curatatorie, fiindca vin specialisti acasa, echipati cu tot ceea ce au nevoie.

La sfarsitul lucrarii sunteti chemati sa luati in primire covoarele, le puteti examina cu ochi critic de soacra sau cu lupa. Nu veti descoperi o petisoara pe suprafata lor, iar in cazul in care sunteti nemultumiti, se revine asupra suprafetei indicate de voi.

Un punct forte al operatorilor de curatat covoare il reprezinta responsabilitatea preventiva. Mai intai, reprezentantii echipei se deplaseaza la fata locului sa testeze rezistenta culorilor, sa evalueze situatia in vederea alegerii eficiente a metodei de curatare a mochetelor si tapiteriei.

Nimic nu se face fara evaluarea prealabila, fiindca ei respecta bunurile clientilor si isi doresc sa  satisfaca multi beneficiari.

Daca acasa oamenii trebuie sa fie grijulii cu tapiteria, saltelele si covoarele, se intelege ca si managerii au aceeasi indatorire fata de salariatii lor, mai ales ca sunt interesati ca acestia sa fie sanatosi si cu chef de munca.

Este suficient ca echipa de la Curatart.ro sa fie chemata intr-o zi in care nu se lucreaza ca sa nu se deranjeze activitatea din institutie, iar a doua zi angajatii vor gasi curat luna la locul de munca!

Atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice se poate solicita o oferta personalizata de pret ca toata lumea sa fie multumita.

Pe site-ul oficial al firmei se pot vedea operatorii de curatenie in exercitiul functiunii. Sunt elocvente filmuletele in care mocheta este spalata direct pe podea, fara ca mobilierul sa fie deranjat. Clientii pot urmari pe viu felul in care se face curatenie temeinic in birouri sau case si insistenta cu care se actioneaza asupra celor mai incapatanate pete.

Cu ajutorul firmei Curatart.ro sanatatea oamenilor este garantata, iar curatenia va fi la ea acasa in cazul colaborarii permanente cu profesionistii firmei.

Formati-va deprinderea de a curata covoarele si tapiteriile lunar ca microbii sa nu aiba timp sa se instaleze in casele si birourile voastre!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending