APPLE | Două noi modele iPhone vor fi prezentate in luna septembrie! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

APPLE | Două noi modele iPhone vor fi prezentate in luna septembrie!

Published

on

Apple a cerut furnizorului chinez Hon Hai Precision Industry, care asamblează smartphone-uri şi tablete pentru companie, să înceapă din luna septembrie livrarea a două noi modele iPhone, unul scump şi unul cu preţ mai redus, au declarat surse apropiate situaţiei, citate de Wall Street Journal, informează Mediafax.

Informaţiile privind livrările sugerează că Apple ar putea lansa cele două modele chiar în septembrie, indicând o schimbare de strategie a companiei, în încercarea de a recâştiga din terenul pierdut pe piaţa smartphone-urilor. Compania nu a mai lansat până acum două modele iPhone în acelaşi timp.

Furnizorii Apple din Asia au început din luna iunie producţia componentelor pentru un model iPhone standard, cu carcasă metalică, şi pentru o versiune low-cost, au afirmat persoane care lucrează la companiile respective.

Hon Hai Precision Industry (Foxconn) asamblează pentru Apple smartphone-uri iPhone, tablete iPad, iPod, PC-uri Mac şi accesorii.

Un purtător de cuvânt al Apple a refuzat să comenteze.

În ultimii ani, producătorul de smartphone-uri şi tablete a lansat toamna noi modele iPhone. Compania are planificat un eveniment pentru 10 septembrie, potrivit portalului AllThingsD, dar nu este clar dacă Apple va prezenta ambele modele iPhone în aceeaşi zi sau va opta pentru evenimente separate.

În cazurile precedente, modele iPhone au devenit disponibile la circa o săptămână şi jumătate de la prezentare.

Concurenţii Apple intenţionează să sporească presiunea lansând o serie de noi produse în aceeaşi perioadă, notează Wall Street Journal.

Samsung Electronics, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, are programat un eveniment pentru 4 septembrie în cadrul căruia intenţionează să lanseze telefonul-tabletă Galaxy Note şi un smartwatch numit Galaxy Gear, au declarat surse apropiate situaţiei.

Activitatea rivalilor a sporit dificultăţile cu care se confruntă Apple. Compania este concurată puternic de Samsung şi alţi producători de smartphone-uri bazate pe Android, în timp ce percepţia că ritmul inovării la Apple a încetinit şi unii paşi greşiţi au cauzat scăderea preţului acţiunilor cu 40% pe parcursul a şase luni faţă de cotaţia record de peste 700 de dolari atinsă în luna septembrie a anului trecut. În prezent, titlurile companiei se tranzacţionează la aproape 510 dolari.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending