duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneGrila de programeMODIFICARE DE GRILĂ. PRO TV lansează o nouă emisiune zilnică "Lecţii de...

  MODIFICARE DE GRILĂ. PRO TV lansează o nouă emisiune zilnică „Lecţii de viaţă”, iar emisiunea „La Măruţa” începe de la ora 16! Toate detaliile, aici!

  Din 30 martie, PRO TV vine în intervalul orar 16:00 – 19:00 cu o ofertă specială de conținut, subiecte actuale, știri și povești inspirate din viața de zi cu zi. În acest interval, grila debutează cu La Măruță, emisiune care va fi difuzată în două părți: de la 16:00 la 17:00 și de la 17:30 la 18:00.

  La ora 17:00, Știrile PRO TV continuă să aducă subiectele zilei de până la această oră, iar între 18:00 – 19:00 un nou format este inclus în grila PRO TV, Lecții de viață.

  “La Măruță” începe o serie de ediții speciale în care va prezenta în săptămânile dinainte de Paște poveștile unor familii deosebite, care au depășit cele mai grele încercări cu mult curaj și credință. Chiar în postul Paștelui, reportajele vor fi însoțite de interviuri cu oameni care reprezintă un model de sinceritate și optimism.

  Rubrica “Cele șapte minuni ale lui Măruță” se întoarce cu noi surprize. Iepurașul de Paște îl va ajuta pe Măruță să îndeplinească visuri, iar vedetele vor pune umărul ca dorințele să devină realitate. “Îmi plac provocările și sper ca aceste emisiuni speciale să surprindă în mod plăcut publicul care s-a obișnuit cu noi de peste 7 ani, dar și să fie interesante pentru cei care erau în fața televizoarelor de la ora 16:00.”, a declarat Cătălin Măruță.

  catalin-maruta-new

  „Lecții de viață” este un nou format care prezintă povești de iubire, desfrâu, lăcomie, teamă, minciună, fraudă și violență, toate inspirate din viața reală a familiilor.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente