Connect with us
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă, show-ul  “Bravo, ai stil! Celebrities” va putea fi urmărit mai devreme, începând cu ora 20:00. Edițiile din timpul săptămânii nu vor suferi modificări în ceea ce privește ora de difuzare, emisiunea va putea fi urmărită, în continuare, de miercuri până vineri, la ora 23:00. 

 

Reamintim că opt concurente se duelează stilistic, în prezent, sub atenta supraveghere a juraților, și își demonstrează abilităţile stilistice și cele artistice în fiecare ediție a emisiunii. Andreea Tonciu, Oana Radu, Cristina Siscanu, Alexandra Ungureanu, Deea Codrea, Xonia, Roxana Nemeș și Theo Rose sunt celebritățile care se află în cea mai frumoasă competiție stilistică.

Tot începând de sâmbătă, 14 noiembrie, aventurile îndrăgitelor personaje din serialul de comedie “Moldovenii” vor putea fi urmărite de fanii emisiunii de la ora 23:00, la Kanal D. Sătenii din Găurenii de Jos își vor continua viața palpitantă și le vor umple weekendurile românilor cu doze uriașe de umor.

 

 

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending