Modificari in grila Kanal D: Mai putine editii WOWBIZ, mai multe seriale turcesti! Ce se intampla cu show-ul Super Potriveala? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

Modificari in grila Kanal D: Mai putine editii WOWBIZ, mai multe seriale turcesti! Ce se intampla cu show-ul Super Potriveala?

Published

on

Modificari in grila de toamna a postului KANAL D! Wowbiz, late night show-ul postului va avea trei editii pe saptamana, mai exact de luni pana miercuri de la ora 23:00.

 

Serialul turcesc KOSEM va fi difuzat in Prime Time, luni si marti de la ora 20:00-23:00, iar in zilele de miercuri, joi si vineri Kanal D va difuza productia PATRIA MEA ESTI TU (20:00-23:00).

O alta noutate: Serialul IN BATAIA INIMII, revine in grila Kanal D si va fi difuzat in zilele de joi si vineri de la ora 23.

 

Noua emisiune a grilei de toamna SUPER POTRIVEALA prezentata de Jorge va fi scoasa de pe post.

 

In weekend: Sambata, Reality show-ul SE STRIGA DARUL va fi difuzata de la ora 20, iar de la ora 22 incepe GALA BRAVO AI STIL. 

Advertisement

Duminica, de la ora 20 este difuzata emisiune de reportaje&anchete ASTA-I ROMANIA, iar de la ora 22, Ernest intra cu OCHII DIN UMBRA.

 

Foto Credit: KANAL D

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending