Connect with us

Grila de programe

Modificări în cadrul Știrilor KANAL D. Iată noutățile!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Începând de astăzi, Christian Sabbagh se va afla la pupitrul Ştirilor Kanal D, de luni pâna vineri, de la ora 19:00, pentru a le aduce telespectatorilor cele mai relevante informaţii ale zilei.  De asemenea, Silvia Ioniţă va prezenta Jurnalul de seară Kanal D de weekend, în fiecare sâmbăta şi duminică, de la 18:00.

Ştirile Kanal D din Prime Time oferă celor din faţa micilor ecrane o radiografie a celor mai importante evenimente de peste zi, cu impact major în viaţa românilor.

Principalul jurnal informativ al Kanal D, atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend, şi-a consolidat poziţia de pilon important al informării responsabile şi obiective a telespectatorilor şi îşi continuă această misiune nobilă de a informa corect publicul larg.

Aşadar, de luni pana vineri, de la ora 19:00, Ştirile Kanal D vor fi prezentate de Christian Sabbagh, iar sâmbătă şi duminică, principalul grupaj informativ al zilei va fi prezentat de Silvia Ioniţă, de la ora 18:00.

Grupajul informativ al dimineţii este prezentat de Simona Pătruleasa, de luni pâna vineri, de la ora 07:00. Ilinca Obădescu prezinta Stirile Kanal D de luni pana joi, de la ora 12:00, iar Cristina Dorobanţu se află la pupitrul Ştirilor de prânz, de vineri până duminică.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending