Connect with us

Life Style

Moga il acuza pe Brenciu la ”Vocea Romaniei”: ”Eşti un arogant. Ţi-am făcut o piesă şi nici măcar n-ai vrut să o asculţi”

Published

on

Mai în glumă, mai serios, replicile acide dintre Marius Moga şi Horia Brenciu continuă să curgă, scrie Click.

horia brenciu

Şi nici vorbă ca unul dintre ei să o lase mai moale cu orgoliul, ba chiar dimpotrivă. Pe de-o parte, Moga se poate lăuda cu sute de hituri lansate de-a lungul carierei, pe de alta, Brenciu pune accent pe show-urile live. Chiar în faţa camerelor de filmat, Moga i-a reproşat lui Brenciu că e arogant şi că nu îi apreciază creaţiile.

„Eşti arogant, Brenciu. Am făcut o piesă special pentru tine şi nici măcar nu ai vrut să o asculţi. Te-am chemat la maşină ca să asculţi instrumentalul şi n-ai vrut. Asta e, tu vrei neapărat să câştigi la Mamaia cu o creaţie proprie. Special pentru tine am făcut piesa aia..”, a spus Moga.

Horia Brenciu a lăsat de înţeles că exact aşa au stat lucrurile, pentru că nu a avut niciun fel de replică, preferând să râdă ironic.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending