Mohammad Murad revine în Imperiul Leilor! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Mohammad Murad revine în Imperiul Leilor!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Investitori de top sunt pregătiți să finanțeze cele mai bune idei de afaceri în sezonul 2 Imperiul Leilor. Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Șucu și Dragoș Petrescu sunt primii lei care și-au arătat dorința de a demonstra că, în aceste timpuri confuze, oamenii de afaceri pot trece peste orice impas dacă acționează împreună. Mohammad Murad este cel de-al cincilea investitor care vine să-și asume rolul de a inspira tinerii antreprenori.

 

 

Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group, este cel mai mare investitor în turismul românesc din ultimii ani și proprietarul celui mai mare lanț de hoteluri din România. A ajuns în țara noastră înainte de Revoluție pentru a studia medicina, iar în prezent conduce un business cu o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro și deține 15 hoteluri, lanțul de restaurante Springtime, fabrica de conserve Mandy, dar și o divizie care activează pe piața imobiliară.

 

Mohammad Murad este leul care investește în oameni mai mult decât în afaceri, un maestru în arta negocierii care găsește oportunități acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit. Este calculat și analizează fiecare mișcare de business, iar pentru el contează cel mai mult chimia pe care o are cu omul din spatele unei idei. Despre participarea în cel de-al doilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, Mohammad Murad a declarat: ”Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon și sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranță, iar speranța lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu ușa la care bate un tânăr și speranța lui să devină realitate. Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste și a nota încă un succes atât pentru mine, cât și pentru concurent”.

Celor care vor să vină să-și prezinte ideea în Imperiul Leilor, Mohammad Murad le spune că cel mai important e să aibă măsură și curaj. ”În viața cred că cea mai importantă este măsura, echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenții niciodata să nu uite curajul acasă, să fie oameni curajoși pentru că acesta este elementul de bază în orice succes”, a spus Mohammad Murad.

 

Advertisement

PRO TV pregătește noul sezon Imperiul Leilor, show-ul adresat celor care au deja un business sau o idee cu potențial și își doresc să-și vadă visul finanțat.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending