28 Februarie. Revista Presei Media – Moise Guran acuza dur oamenii din publicitate. Mircea Sandu da lovitura, a vandut drepturile tv ale echipei nationale cu 6 milioane de euro

0
898

Radar de Media va prezinta in continuare cele mai importante subiecte din media intr-o revista a presei media (RVP)

Mesajul lui Moise Guran pentru oamenii din publicitate: Finantand tabloidul, kitsch-ul, audienta, ati creat un model periculos

Alegand sa finantati tabloidul, kitsch-ul, GRP-ul, audienta, indiferent cum a fost ea facuta, ati reusit sa introduceti un model social extrem de greu de educat, extrem de greu de schimbat, dar foarte usor de manipulat”

MOISE GURAN-ORA DE BUSINESS

spune realizatorul radio si TV Moise Guran intr-un mesaj transmis publicitarilor. “Uitati-va la lumea in care traim. Daca va place, sa stiti ca este meritul dumneavoastra. Daca nu va place, de asemenea”, spune el

 

 

Lovitura pe final de mandat! Mircea Sandu a vandut drepturile tv ale echipei nationale pe 6 milioane de euro

Actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu se asigura ca viitorul presedinte (probabil Gica Popescu ) va conduce o institutie lipsita de orice grija finaciara.

Mircea-Sandu2

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal Mircea Sandu, a vandut drepturile tv ale echipei nationale pentru preliminariile Campionatului European de fotbal din Franta 2016 si Rusia 2018 catre UEFA.

 

STUDIU: Europenii spera intr-un sfarsit al crizei

Europa iese din recesiune. Aşteptările consumatorilor privind starea economiei şi veniturile au crescut în aproape toate ţările, ambele fiind mai ridicate la sfârşitul lui 2013 decât în anul precedent.

bani

Dorinţa de cumpărare continuă să înregistreze fluctuaţii considerabile, însă prezintă şi ea o tendinţă uşor ascendentă. Acestea sunt concluziile studiului GfK Climatul de consum Europa, efectuat în 14 ţări europene, pentru al patrulea trimestru al lui 2013.

 

 

STUDIU: Publicitatea personalizată de pe telefonul mobil ar putea deveni o mină de aur

Publicitatea pe telefonul mobil ar putea obţine venituri uriaşe, întrucât a devenit mai bine ţintită, în funcţie de gusturile şi de itinerariile oamenilor, care primesc anunţuri despre anumite reduceri exact în momentul în care trec prin faţa unor cafenele, fiind invitaţi să intre în acele localuri.

telefoane-mobile

Potrivit AFP, o mai bună personalizare a anunţurilor, în funcţie de locul în care se află consumatorul, ar putea să genereze până în 2017 venituri de până la 44 miliarde de dolari (32 miliarde euro) pe an

 

 

Kanal D aniverseaza 7 ani de existenta in Romania. Vezi aici detalii despre ascensiunea postului!

In luna martie, Kanal D sarbatoreste 7 ani de cand face istorie pe piata media din Romania. Statia cu cea mai rapida crestere pe piata televiziunilor autohtone si-a castigat si consolidat pozitia de top in toti acesti ani, reinventandu-se in permanenta.

Kanal D a atins performanta de a fi televiziunea cu cea mai mare crestere de la un an la altul in prime time (+ 19%)

 

 

STUDIU: Bianca Dragusanu si Laurentiu Reghecampf, cele mai mediatizate vedete in presa scrisa

Bianca Drăguşanu, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu şi Oana Roman ocupă primele locuri în topul feminin al celor mai mediatizate vedete în presa scrisă

colaj bianca dragusanu si reghe

În perioada 15 ianuarie -14 februarie 2014, Bianca Drăguşanu ocupă primul loc în topul feminin al celor mai mediatizate vedete în presa scrisă cu 133 de menţiuni.

 

 

Dragoş Bocanaciu a fost desemnat coordonatorul proiectului TVR din Republica Moldova

Jurnalistul Dragoş Bocanaciu a fost desemnat coordonator al proiectului TVR din Republica Moldova, a confirmat, joi Stelian Tănase, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv).

drapel moldova

“A primit deja această însărcinare cu vreo trei săptămâni în urmă”, a spus Stelian Tănase.

 

 

STUDIU: Principala sursa de informare a romanilor este televiziunea

Potrivit unui sondaj al Fundatiei Konrad Adenauer Stiftng doar 20% dintre romani cred in libertatea presei.

telecomanda-tv

Conform aceluiasi studiu 67% dintre romani spun ca principala sursa de informare o reprezinta televiziunea, iar 41% considera ca televiziunea este obiectiva.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii