Connect with us

Emisiuni

Moment emoționant la Cântă acum cu mine: cei 100, în lacrimi după ce un electrician de 56 de ani a încercat să-i ridice în picioare

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Duminică seară, cei 100 și Cabral vor avea parte de un moment emoționant la Cântă acum cu mine. Un electrician de 56 de ani va urca pentru prima dată pe o asemenea scenă și va încerca să-i arate celui mai divers și exigent juriu văzut vreodată într-un show de televiziune că vârsta nu e un impediment în calea unui artist.

Uluiți de felul în care a cântat, cei 100 vor fi în lacrimi la finalul momentului.  ”Despre asta este vorba. Despre emoție, căldură, să simțim dragoste, să simțim vibrație, să ne unim toți într-o singură voce. Până la urmă există un destin și trebuie să ai răbdare, să-ți aștepți acest destin. În această seară, tu ai reușit acest lucru, ne-ai emoționat până la lacrimi!”, spune Loredana.

Nici Dana Dorian, unul dintre cei mai exigenți profesori de canto din România, nu va rămâne indiferentă la interpretarea concurentului: ”N-am respirat, n-am clipit. Am văzut emoție pură, adevăr uman, care în scenă a devenit adevăr scenic. Am văzut și am auzit oameni care suspinau!”, va spune aceasta în cea de-a doua ediție Cântă acum cu mine, duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Emisiunea Cântă acum cu mine este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending