Connect with us

Emisiuni

Moment istoric la emisiunea chefi la cuțite, sezonul 11! O finală de aur!

Published

on

Cine sunt finaliştii sezonului 11, al celui mai îndrăgit show culinar

S-a aflat cine sunt concurenții care merg în Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Un moment istoric s-a întâmplat în show-ul de la Antena 1. Gina Pistol a dezvăluit ce moment istoric se va întâmpla în Marea Finală a show-ului de la Antena 1.

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite, difuzată pe 19 iunie 2023, cei 9 concurenți ajunși în semifinală au trecut prin trei probe de gătit, care au decis cine sunt cei trei finaliști ai sezonului 11. Monica Pușcoiu, Nina Rus, Matthew Ehsanmehr, Constantin Onuț, Ana Maria Ijac (Anica), Ștefan Nistor, Pablo (Dumitru Paul Tudosescu), Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea sunt cei 9 concurenți care au resimțit din plin emoțiile semifinalei.

„Au fost câteva mii, au rămas sute în audiții. Ați intrat în bucătăria Chefi la cuțite 21, au mai venit 5, au mai plecat alții. Sunteți 9, dar veți rămâne 3. Și pentru unul dintre cei 3, pe această bandă, va veni în curând o farfurie aurie. Arătați ca niște oameni care au muncit mult. Prima veste bună pe care trebuie să v-o spun este că toate cele trei echipe vor avea câte un reprezentand în finală”, a fost vestea dată de Gina Pistol, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11.

„Astăzi ați avut trei probe și multe emoții. Pentru unii, oboseala și-a spus cuvântul. Cert este că toți sunteți câștigători. Unul dintre cei trei finaliști ai sezonului 11 este Pablo!”, a fost primul nume anunțat de Gina Pistol.
Al doilea concurent care a devenit finalist Chefi la cuțite sezonul 11 a fost Laurențiu Neamțu.
„Ultimul finalist al sezonului 11 este Nina Hariton!”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

Vestea a marcat un moment istoric la Chefi la cuțite sezonul 11, căci a fost pentru prima dată în istoria emisiunii când s-a întâmplat să fie o finală cu trei cuțite de aur.

„Nu cred! Toate cuțitele de aur s-au dus, toate! S-a zbârlit carnea pe mine!”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

Facebook Comments Box

Absolventă a facultății de Jurnalism, comunicare şi relații publice din cadrul Universității Spiru Haret, obținând licența în ştiinţele comunicării . Fostă concurentă în emisiuni tv reality-show, care au difuzate pe Kanal d si Antena stars.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending