Connect with us

Grila de programe

Momente în familie pe canalul Paramount. Care meserie vi se pare mai interesantă, cea de spion sau cea de vârcolac?

Avatar

Published

on

Credit foto: facebook.com/AntonioBanderas

Sâmbăta aceasta, începând cu ora 15:00, Canalul Paramount a creat un program special dedicat familiilor, în care acestea vor putea descoperi cele mai tari meserii pe care le-ar putea avea cineva, indiferent de vârstă.

Fiecare dintre noi și-a dorit la un moment dat superputeri sau și-a imaginat cum ar salva planeta dacă ar fi un super erou.

Să fii vârcolac presupune multe avantaje, mai ales dacă locuieşti într-un castel antic. Iubitorii filmelor de aventură pot vedea The Boy Who Cried Werewolf sâmbătă, 25 iulie, începând cu ora 15:00. Filmul este regizat de Eric Bross, iar acţiunea se învârte în jurul unei familii din California care moşteneşte castelul Wolfsberg din România. Acțiunea ia o întorsătură neașteptată atunci când Jordan, o fată în vârstă de 17 ani, se transformă într-un vârcolac, din cauza sângelui găsit într-un laborator din castel. În rolurile principale se află tinere staruri precum Victoria Justice, alături de Chase Ellison, Matt Winston, Brooke D’Orsay, Steven Grayhm şi Brooke Shields. Filmul a primit multe recenzii pozitive din partea criticii. Felix Vasques Jr. de la Cinema Crazed afirmă că The Boy Who Cried Werewolf este o comedie – horror dedicată familiilor.surprinzător de reușită

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams poate fi vizionat începând cu orele 16:45. Filmul se foloseşte de aceeaşi formulă care a asigurat succesul părții 2001: culori luminoase, efecte speciale, ticăloși nătărăi şi dialog incitant.

Filmul este regizat de Robert Rodriguez, regizor celebru, responsabil pentru succesul unor titluri precum Trilogia Mexico sau Sin City şi colaborator frecvent al regizorului Quentin Tarantino.

Robert Rodriguez a acceptat să regizeze Spy Kids și din dorința de a prezenta copiilor lui un film realizat de el,  întrucât toate celelate producţiile ale sale sunt destinate spectatorilor de peste 18 ani.

Antonio Banderas, Alexa Vega și Daryl Sabar fac parte din distribuția filmului. Carmen şi Juni se întorc pentru o nouă misiune, care îi va duce pe o insulă îndepărtată, unde trebuie să înfrunte omul misterios și creaturile sale imaginare.

Copii şi părinţi, nu vă faceţi planuri pentru sâmbătă după-amiază, pentru că Paramount Channel a creat pentru întreaga familie multe momente de aventură şi comedie.

Un promo al secțiunii Timp în familie poate fi urmărit aici.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending