Connect with us

Seriale

Momentul adevărului pentru David, diseară, în Clanul!

„Incredibil câte coșmaruri am avut despre momentul ăsta și, uite, că se întâmplă. Sunt ușurat că ați aflat și sunt gata să suport consecințele”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

David și Tudor își duc propriile lupte. Fiecare dintre ei este pe urmele adevărului, însă asta îi costă scump. Tudor este prins la mijloc în mafie și simte că cei din poliție nu îl protejează suficient, în timp ce David se simte pe cont propriu și e cât pe ce să fie descoperit de către colegii săi din brigadă. Dacă vor reuși să rămână infiltrați, fiecare în lumea celuilalt, vedem diseară, de la 20:30, în Clanul. 

„De ce nu e arestat David Pribeagu?! Ce păziți acolo?! Eu sunt în curtea lui Măcelaru`, tu ești la un birou! Eu risc în orice clipă să-mi iau un cuțit în burtă, tu riști, cel mult, să faci niște varice de la cât de mult stai pe scaunul ăla. Tu trebuie să lucrezi în secunda asta ca să mă ții pe mine în viață, nu ca să te țin eu pe tine în funcție. Ai înțeles?!”, îi va spune Tudor Oliviei după ce se va simți că este într-un pericol mai mare decât își imagina.

Și David va fi pus față în față cu Olivia, după ce aceasta va descoperi că l-a mințit. „Ce legătură ai cu Ciomag și cine e barosanu?”, îl va întreba aceasta. „Incredibil câte coșmaruri am avut despre momentul ăsta și, uite, că se întâmplă, o să afle toată lumea. Am fost terorizat de frică și, acum, sunt ușurat că se întâmplă. Și pe mine m-am înșelat. A fost oribil. E oribil. Sunt ușurat că ați aflat și sunt gata să suport consecințele”, îi va spune David, aflat în camera de interogatoriu.

Cum va reacționa Obuz după ce va afla ce s-a întâmplat cu sora lui, cum decurge alianța dintre Magda și Sofia, cu ce se va confrunta Vera în închisoare și ce lovitură va primi Tătuțu` din partea poliției, aflăm într-un nou episod Clanul, diseară, de la 20:30.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending