Connect with us

AUDIENȚE TV

Momentul de inspirație filosofică a lui Celentano a fost urmărit aseară de aproape 2.7 milioane de români!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Celentano a avut un moment de inspirație filosofică și milioane de români au urmărit dialogul halucinant dintre el și Giani.

Revoltat de faptul că cel mai bun prieten a lui Bobiță nu-l respectă, fierbințeanul a ținut să-i atragă atenția într-un mod aparte: ”Giani, eu de mult voiam să-ți spun ceva. Tu nu prea mă respecți pe mine, mă! Și există riscul, dacă tu nu mă respecți pe mine, nici eu nu mă respect pe tine”, i-a spus Celentano consăteanului său.

 

Joi seara, Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Aproape 2.7 milioane de români, de la nivel național, au urmărit peripețiile personajelor, iar în minutul de aur de la ora 21:32, aproape 3.1 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV. Serialul a înregistrat 13.8 puncte de rating și 33% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe locul doi, ANTENA 1, avea 6.3 puncte de rating și 15.2% share.

Comedia continuă și săptămâna viitoare cu alte două episoade în care Bobiță, Firicel, Celentano, Gianina, Aspirina și toate celelalte personaje își vor continua aventurile în Fierbinți.

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending