Connect with us

Life Style

Mondenii Show: Varianta trio, fără Bendeac, din octombrie la Prima Tv

Published

on

Reclame

Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu şi Angel Popescu sunt cei trei mondeni ce vor reveni din 6 octombrie la Prima Tv. Intr-o varianta nou „Mondenii Show” merge mai departe fără Mihai Bendeac care a semnat in aceasta vara cu postul concurent Antena 1.

Show-ul va fi structurat în minisitcom-uri şi sketch-uri de actualitate cu personaje mondene consacrate şi caractere noi.
“Blondele”, “Ştirile mondene” sau “Parodie după filme” vor fi prezente şi în noul sezon, dar vor exista şi multe alte rubrici noi şi incitante cum ar fi, “Verze de Bruxelles”, “Academia de manele”, “Timpuri noi” sau “Neveste disperate”.

Dar nu vor lipsi personajele ce i-au consacrat pe cei de la Mondenii, mai exact : Andreea Esca, Naomi, Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor, Mircea Solcanu, Oana Zavoranu, Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Loredana Groza, Ramona Badescu si altii.

Mihai Bendeac va avea o emisune la Antena 1 impreuna cu Monica Anghel

Monica Anghel nu a plecat cu cei de la Divertis la Pro TV si a ales sa ramana la Antena 1, unde va produce un show cu Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac este foarte multumit de viitoarea colaborare.

“Monica Anghel este unul dintre oamenii cu care mi-am dorit foarte mult sa lucrez. M-a socat ca nu a trebuit sa duc munca de lamurire cu ea. Increderea ei ma obliga foarte tare si ii multumesc pentru asta. Monica Anghel va face in emisiune numai acele lucruri care ii plac foarte tare. Ea poate sa faca orice, muzica, actorie… Daca vrea sa danseze, poate sa danseze. Poate sa faca absolut orice ii va placea”, a spus Mihai Bendeac, fostul component al grupului Mondenii.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending