Connect with us

A-Z NEWS

Money Channel ar putea să își schimbe numele în RTV

Published

on

Societatea Realitatea Media SA vrea să schimbe denumirea televiziunii The Money Channel în RTV, o solicitare în acest sens urmând să fie analizată în şedinţa de joi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), informează Realitatea.net.

Solicitarea societăţii Realitatea Media SA de modificare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV şi o notificare cu privire la modificarea acţionariatului secundar al societăţii se află pe ordinea de zi a şedinţei CNA de joi.

În ultimele luni, societatea Realitatea Media SA a anunţat în mai multe rânduri că deţine marca înregistrată „RTV” şi a făcut mai multe demersuri pentru ca aceasta să nu mai fie folosită de televiziunea România TV.

Astfel, marca „RTV” este disputată în instanţă de societatea Realitatea Media SA (care deţine licenţa audiovizuală a televiziunilor Realitatea TV şi The Money Channel) şi de societatea Ridzone Computers SRL (care deţine licenţa audiovizuală a televiziunii România TV/ RTV).

Pe 2 august, Realitatea Media SA a dat în judecată societăţile Ridzone Computers SRL, RTV Satellite Net SRL (principalul acţionar al Ridzone, n.r.), dar şi societăţile RCS&RDS SA, Romtelecom SA şi UPC România SRL şi Consiliul Naţional al Audiovizualului, obiectul dosarului înregistrat la Tribunalul Bucureşti fiind „alte cereri încetare utilizare marca «RTV»”. Următorul termen în acest proces este 20 noiembrie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending