Connect with us

Emisiuni

Monica Anghel, Andreea Bănică, Matteo și Marcel Pavel intră în jocul măștilor, la Scena misterelor

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Joi, 9 mai, de la ora 20:00, la Antena 1, Monica Anghel, Andreea Bănică, Matteo și Marcel Pavel vin la Scena misterelor să ghicească, alături de vedetele permanente ale show-ului, cine sunt celebritățile care se ascund în spatele măștilor.

Aceștia vor lua loc în cel două tabere, a Galacticilor, respectiv a Starurilor, alături de Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Diana Munteanu, Pepe și Cosmin Seleși. Cu toții vor putea beneficia de indiciile puse la dispoziție de prezentatorul Dan Negru, pe care le pot obține în urma unor probe amuzante pe care le vor avea de trecut. Echipa care va ghici cele mai multe măști va câștiga un premiu în valoare de 1.000 de euro, pe care îl vor dona unei cauze umanitare.

Cele șase măști ale ediției în spatele cărora se vor ascunde celebrități din mai multe domenii vor urca pe Scena misterelor în trei tablouri distincte: Roma antică, Raiul și filmul Star Wars.

Cine sunt celebritățile care se deghizează în această ediție, telespectatorii vor descoperi joi, 9 mai, de la ora 20:00, numai la Scena misterelor, show-ul prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending