Monica Anghel este însărcinată... - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Monica Anghel este însărcinată…

Published

on

Conform obiceiului, în zilele de vineri, Monica Anghel şi Bogdan Miu stau de vorbă în rubrica “Camera Secretelor” din “Deşteptarea” cu câte o vedetă. De data aceasta, lucrurile au luat o turnură neaşteptată.

“Invitatul nostru de azi trebuia să fie Cătălin Botezatu, dar acesta ne-a anunţat de dimineaţă că nu se simte bine şi ne-a rugat să reprogramăm interviul. În aceste condiţii, eu şi Monica am decis să fim noi cei care să împărţăşească lucruri din viaţa lor cu ascultătorii şi ne-am adresat întrebări reciproc”, a povestit Bogdan Miu.

În momentul în care Bogdan Miu a întrebat-o despre viaţa ei sentimentală, Monica a povestit că are o relaţie de un an de zile. Bogdan a întrebat-o api dacă îşi doreşte un copil, fiind şi el luat prin surprindere de declaraţia Monicăi care a dezvăluit în direct, în exclusivitate în matinalul “Deşteptarea” de la Europa FM: “Îmi doresc foarte mult un copil, mai mult decât atât, sunt însărcinată! Este pentru prima dată când râmân însărcinată şi dacă lucrurile decurg bine, voi fi mămică prin septembrie-octombrie. Nu am făcut niciun tratament pentru a rămâne însărcinată, pur şi simplu, s-a întâmplat. Sunt foarte fericită şi îmi doresc foarte mult acest copil”.

Monica crede că totuşi că fiecare lucru care se întămplă unui om are o motivaţie. “Se zice că în viaţa unui om, după ce dispare cineva drag, apare altcineva. Aşa cred că mi s-a întâmplat şi mie, căci sarcina a venit la puţin timp după moartea bunicii mele la care am ţinut enorm”, a povestit artista.

Monica nu a vrut să se grăbească anunţând fericitul eveniment din viaţa ei: “:tiau foarte puţini oameni. Trebuie să mă asigur că lucrurile vor decurge perfect, trebuie să-mi fac o grămadă de analize”, a explicat ea.

Contrar altor femei care se îngraşă imediat cum rămân însărcinate, Monica a povestit că la ea este invers. “Eu am slăbit 4 kg de când am rămas însărcinată. Este adevărat că mânănc mai puţin şi pentru a nu mă îngrăşa. Ieri de exemplu am mâncat un morcov şi un covrig”.

După dezvăluirile incendiare, colegii Monicăi şi ai lui Bogdan de la Europa FM au felicitat-o pentru veste şi i-au dorit să aibă o sarcină uşoară.[starrating template_id=4 column=’id’]

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending