Connect with us
Avatar

Published

on

Ascultătorii Europa FM vor avea luni, 4 octombrie, un motiv de bucurie pentru că echipa matinalului „Deşteptarea” se reuneşte. La mai puţin de o lună de când a devenit mămică, Monica Anghel revine în studioul Europa FM alături de prietenul şi colegul ei, Bogdan Miu.

„De când a rămas însărcinată Monica a susţinut că va reveni la radio în maxim două luni după naştere. Proaspăta mămică ne demonstrează încă o dată că este puternică şi energică şi într-un timp atât de scurt a reintrat în programul ei activ, iar de luni dăm împreună „Deşteptarea” milioanelor de români ce ne sunt alături în fiecare dimineaţă”, a declarat Bogdan Miu.

Pe 10 septembrie, soţul Monicăi Anghel, Gughi, şi fratele vedetei, Alexandru, au împărtăşit în direct ascultătorilor primele sentimente şi senzaţii pe care le-au trăit în dimineaţa în care Monica l-a adus pe lume pe Aviv Alexandru.

Luni, fanii matinalului „Deşteptarea” vor afla chiar de la Monica cum s-a obişnuit cu noua postură de mamă şi cum învaţă să facă cu succes paşii corecţi în această ipostază.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending