Monica Anghel şi Marcel Pavel fac schimb de „roluri” la Te cunosc de undeva! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Monica Anghel şi Marcel Pavel fac schimb de „roluri” la Te cunosc de undeva!

Published

on

            Năstruşnica ruletă a personajelor îi va pune la grea încercare pe concurenţi şi în cea de-a cincea gală a transforming show-ului „Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1.

 

Iar dacă pe cei mai mulţi îi va testa din punct de vedere vocal şi coregrafic, pentru Monica şi Marcel, Ruly are un test mult mai greu, cel al prieteniei. Pornind de la afirmaţia că cei doi sunt prieteni de zeci de ani, aceasta a vrut să verifice cât de bine se cunosc ei şi i-a trimis să se transforme tocmai în… Monica Anghel şi Marcel Pavel.

 

„Uneori stăm foarte mulţi ani alături de nişte oameni şi nu îi observăm real, nu le studiem micile gesturi, micile ticuri!”, a declarat Ozana, care a mai completat: „Să îl pun pe Marcel să simtă pe gâtul lui, ceea ce cântă Monica, e aproape imposibil!”, dar şi „Ca să poată să îţi facă ea vocea ta, trebuie să îşi dramatizeze vocea!”. Şi profesorul de actorie Cristi Iacob s-a văzut în dificultate înaintea acestui moment: „De data asta nu am notat nimic! Cred că a cunoaşte pe cineva foarte bine poate să fie şi un dezavantaj, cel puţin în cazul ăsta!”.

Pentru rolul Monica Anghel, Monica a ţinut să îi aducă prietenul ei o rochie din garderoba sa, care s-a dovedit mai mult decât încântat de idee. „Cel mai greu mi-a fost să o imit pe Monica. Eu fiind un tenor baritonal, mai greu cu vocea de cap. M-am concentrat mai mult pe ticuri, ca să ne distrăm. Şi profit de ocazie să îi mulţumesc Monicăi pentru rochia pe care mi-a împrumutat-o pentru acest rol, chiar mi-a venit bine!”, a mărturisit amuzat Marcel.

 

Monica a ţinut şi ea să precizeze că deşi pare uşor la prima vedere să se imite unul pe altul, în realitate lucrurile nu au stat deloc aşa: „Nu a fost simplu deloc să fiu Marcel, el are o personalitate foarte puternică şi extrem de bine conturată. Având în vedere că suntem prieteni de 35 de ani, aşa cum el mi-a furat mie toate ticurile, am furat şi eu gesturile lui. El, când cântă, cu o mână ţine microfonul şi cu cealaltă cuprinde o lume întreagă, aşa îmi dă mie senzaţia. A fost o provocare să ne inversăm părţile de piesă, după atâţia ani de cântat împreună această melodie. E foarte greu să îţi scoţi ceva din minte!”, a spus Monica.

 

Advertisement

Cum se vor descurca Monica şi Marcel, dar şi care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending