Connect with us

ALL MEDIA

Monica Anghel: “Dintre numele pe care mi le-au sugerat ascultatorii, cel mai mult mi-a placut cel Hawaiian-Leilani”

Published

on

 

Marţi dimineaţă, zeci de ascultători au răspuns pozitiv iniţiativei lui Bogdan Miu de a o ajuta pe colega lui din „Deşteptarea”, Monica Anghel, să găsească variante de nume pentru fiica sau fiul ei, care va veni pe lume în scurt timp.

„Ca de obicei, cei care ne sunt alături în fiecare dimineaţă, în special mămici şi tătici, ne-au trimis SMS-uri sau au intrat pe pagina mea specială dedicată părinţilor, www.monicamamica.europafm.ro, şi au împărtăşit numele lor preferate şi chiar şi explicaţiile acestora. Aşa cum am povestit în matinal, dacă voi avea fată, unul dintre nume va fi Elena, iar dacă voi avea băiat, cu siguranţă îl va chema şi Alexandru. Mi-au fost de folos şi sugestiile celor care ne-au scris, am redescoperit nume de care uitasem. Dintre toate sugestiile, cel mai mult mi-a plăcut cel hawaian, Leilani, despre care am aflat că înseamnă „dar ceresc”. Mi se pare potrivit atât pentru un băiat, cât şi pentru o fată”, a explicat Monica.

Sarcina Monicăi este pe ultima sută de metri, iar micuţul este aşteptat cu drag de câtre toată lumea. Între timp, Monica se documentează despre tot ce presupune a fi mamă, bucuriile şi experienţele ce vin o dată cu naşterea, citind sfaturile ascultătorilor care-şi povestesc experienţele proprii pe www.monicamamica.europafm.ro.


Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending