Connect with us

Emisiuni

Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits vin în ajutorul lui Cătălin Măruță!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Live, zi de zi, de la ora 15:00, de peste 13 ani! Cătălin Măruță este cel care aduce energia și care îi provoacă pe ai săi invitați la cele mai neașteptate provocări. Chiar dacă se află în carantină de o săptămână și jumătate, el a continuat să fie alături de telespectatori și a primit ajutor de la o parte dintre prietenii emisiunii. 

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Astăzi, cei care se vor afla în studio pentru a-i fi alături lui Cătălin sunt Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits. Cei doi au fost de-a lungul anilor în postura de invitați și au răspuns unora din cele mai neașteptate curiozități sau s-au văzut nevoiți să treacă prin cele mai amuzante provocări!

Înainte de începerea emisiunii, Monica recunoaște: ”Cum să nu zic “DA!”când m-au sunat cei de La Maruță să prezint emisiunea azi, cât e Cătălin încă în carantină !? Mai ales împreună cu Andrei Aradits, care după 3 sezoane de Vlad, mi-e deja familie. E adevărat, n-am mai prezentat de vreo 3 ani o emisiune de TV, însă așa am să fiu eu în sfârșit cea care pune întrebările la Măruță în emisiune…”.

Și Aradits e convins că provocarea de astăzi este o bună revanșă pentru toate momentele în care a fost invitat al emisiunii: În sfârșit a venit momentul răzbunării: Măruță va mânca sosuri iuți și va răspunde la întrebările pe care le-a pus el diverselor vedete invitate de-a lungul timpului. Sunt hotărât să-l pun în încurcătură, cum și el ne-a pus de fiecare dată când am fost la el. O am aliată pe Monica și împreună vom afla care e butonul care îl va pune pe Cătălin pe mute.”

 

Nu ratați de la ora 15:00 întâlnirea cu emisiunea La Măruță, noi aducem voia bună și invitații spectaculoși!

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending