Connect with us

Emisiuni

Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits vin în ajutorul lui Cătălin Măruță!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Live, zi de zi, de la ora 15:00, de peste 13 ani! Cătălin Măruță este cel care aduce energia și care îi provoacă pe ai săi invitați la cele mai neașteptate provocări. Chiar dacă se află în carantină de o săptămână și jumătate, el a continuat să fie alături de telespectatori și a primit ajutor de la o parte dintre prietenii emisiunii. 

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Astăzi, cei care se vor afla în studio pentru a-i fi alături lui Cătălin sunt Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits. Cei doi au fost de-a lungul anilor în postura de invitați și au răspuns unora din cele mai neașteptate curiozități sau s-au văzut nevoiți să treacă prin cele mai amuzante provocări!

Înainte de începerea emisiunii, Monica recunoaște: ”Cum să nu zic “DA!”când m-au sunat cei de La Maruță să prezint emisiunea azi, cât e Cătălin încă în carantină !? Mai ales împreună cu Andrei Aradits, care după 3 sezoane de Vlad, mi-e deja familie. E adevărat, n-am mai prezentat de vreo 3 ani o emisiune de TV, însă așa am să fiu eu în sfârșit cea care pune întrebările la Măruță în emisiune…”.

Și Aradits e convins că provocarea de astăzi este o bună revanșă pentru toate momentele în care a fost invitat al emisiunii: În sfârșit a venit momentul răzbunării: Măruță va mânca sosuri iuți și va răspunde la întrebările pe care le-a pus el diverselor vedete invitate de-a lungul timpului. Sunt hotărât să-l pun în încurcătură, cum și el ne-a pus de fiecare dată când am fost la el. O am aliată pe Monica și împreună vom afla care e butonul care îl va pune pe Cătălin pe mute.”

 

Nu ratați de la ora 15:00 întâlnirea cu emisiunea La Măruță, noi aducem voia bună și invitații spectaculoși!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending