Connect with us

A-Z NEWS

Monica Columbeanu il sustine financiar pe Irinel

Published

on

Reclame

Aseara la “Povestiri de noapte” proaspat intoarsa din America, Monica Columbeanu  a vorbit despre zvonurile cele mai aprinse vehiculate in presa in ultima luna.

“Scorpia de la Izvorani” spune totul despre presupusul preinfarct, despre consumul de droguri si despre asa-zisele probleme de greutate. Alaturi de ea se afla sotul ei iubitor, Irinel  care i-a marturisit reporterului “Povestirilor de noapte” ca a fost afectat de criza. Nu este insa foarte suparat si asta pentru ca  sotia lui, Monica, devenita model pentru celebra agentie Elite, este gata sa-l sustina financiar. “Noi avem o relatie bazata si pe altceva nu doar pe considerente financiare. Daca prin absurd ar avea nevoie l-as sustine financiar pe Irinel”, spune doamna Columbeanu.

Iesit alaturi de familie la un eveniment monden socrul Monicai,  Ion Columbeanu vorbeste de micuta sa bijuterie, nepotica Irina, dar si despre aprecierea si admiratia pe care le nutreste pentru nora sa.

Pentru “ Povestirile de noapteMonica Columbeanu a declarat ca tine legatura cu sotul sau, cand este departe de tara, pe internet. “Imi lipseste Iri. Vorbim pe skype foarte des si, desi imi lipseste, ma consolez cu gandul ca ne vedem la un anumit interval de timp, la o luna sau doua”, spune Monica.

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending